Microsoft, yeni kablosuz oyun kulaklığını çıkardığından beri , yeni Xbox Kablosuz Kulaklığı inceleme şansını sabırsızlıkla bekliyorduk. Xbox Series X'in piyasaya sürülmesinden yaklaşık dört ay sonra şimdi satın alınabilir hale getirildi!

Microsoft'un Game indPass'i ile oyuncuların PC'lere, konsollarında ve hatta akıllı telefonlarında Xbox oyunlarını oynamasına izin vererek , tüm bu platformlarda iyi oynayan kablosuz bir oyun kulaklığına sahip olmak oldukça iddialı bir hedef. Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık, birkaç yıl önceki Xbox Stereo Mikrofonlu Kulaklıktan bir adım öndedir. Microsoft, bu kablolu stereo kulaklığın önceki tasarımını, şimdi biraz daha ileriye taşıdı.

Kulaklıktaki düğmeler, sol kulaklıktaki mikrofonu sessize alma ve senkronizasyon düğmeleri ve ardından sağda yaşayan tek USB Type-C bağlantı yeridir. Kulaklıkların her biri boyunca uzanan Xbox'a özgü yeşil kaplama, kulaklığın görünümüne yumuşaklık kazandırır. Aynı zamanda 11 ons'luk selefinden biraz daha ağırdır, ancak yine de kulaklıkta kulağa ağrı yapıp zorlayacak hiçbir şey yoktur.

Kulaklık, özelleştirmeyi Windows 10 PC'lerde ve Xbox Konsollarında Xbox uygulaması aracılığıyla gerçekleştirir. Ekolayzeriniz için beş ön ayarınız var ve onu tamamen kişiselleştirme yeteneği var. Oyun sesiniz konusunda takıntılıysanız veya bazı şeyleri değiştirmeyi seviyorsanız bu hoş bir dokunuş, bu nedenle örneğin oyun sohbetini başka herhangi bir şey üzerinde vurgular. Ve bu sizin işinizse, bu kulaklık stereo kulaklığa surround ses sağlayan Dolby Atmos'u destekler.

Spotify'a daha fazla bas ve ağır synth çalma listelerini yükledim ve Xbox Wireless iyi bir iş çıkardı. Sesi istediğim yere getirmek için ekolayzırlarla biraz uğraşmak zorunda kaldım. Vokallerle ilgileniyorsanız, kulaklık mid frekansları oldukça iyi idare ediyor.

Xbox Kablosuz Kulaklık,güzel kaliteli güzel özellik ile tıka basa doldururken, 100 $ 'dır. Konsol rakibinin sunduğundan daha iyi bir mikrofona ve daha uzun pil ömrüne sahip. Bir PC ve Xbox Series X/S sahibiyseniz, Xbox Kablosuz denetleyicisine çok benzeyen Xbox Kablosuz Kulaklık Seti, sizi yarı yolda bırakmayacak veya cüzdanınıza zarar vermeyecek.