ayşe ozyılmazel
ayşe ozyılmazel haberleri

Sevgili melekler, gectiğimiz gun Seda Sayan 'ın programına konuk olan Ayşe Ozyılmazel gozyaşlarına boğuldu. Gecirdiği hareketli gunlerin ağırlığı altında ezildiği hissi veren Ozyılmazel bakın programda neler anlatmış. İşte Ayşe Ozyılmazel haberleri, haberin detayları...

Evliliklerinin neden bittiğini anlatan Ozyılmazel;

* Ali Taran 'la boşanırken kağıt imzaladığını o yuzden bu konuyla ilgili bir şey anlatamayacağını belirten Ayşe Ozyılmazel, 'Ben kurban mı oldum bilmiyorum ama bir şey olduğum kesin, adını koyamıyorum.' dedi.

'NE YAPTIM BEN ONA'

* Beni koruyan olmadı diyen Ozyılmazel, "Kimse cıkıp da bir cumle bile kurmadı bana. Hicbir şey yapmadı benim icin. En acı olan da buydu zaten. Hep ben uğraştım, hep ben... Niye oldu ki butun bunlar? Ne yaptım ona ben? Ya da otekine.. Otekine ne yaptım? Hicbir şey yapmadım ki, masumum ben. Korumadı beni, bir kelime bile soylemedi.. 'Bu kızın hicbir gunahı yoktur demedi'. Geziyor ortalarda. Bravo demek istiyorum... Mahvolduk artık, bunları da buralarda boyle ağlayarak anlattım." şeklinde konuştu.

* Ali Taran'ı artık sevmediğini dile getiren Ayşe Ozyılmazel, "Gururum incindi. Bir şekilde atlatacağım ama bu ara cok hassasım" dedi.

* Ayşe Ozyılmazel Seda Sayan'ın, 'Bir daha evlenir misin? ' sorusuna ise "Bir cocuğum olmasını istiyorum ama birine bir daha nasıl inanırım bilmiyorum. Hayırlısı..." diyerek yanıt verdi.