unlu mankenlerimizden soğuk yuzlu Şenay Akay bir roportajında neler soyledi.......

'RECEP İVEDİKLER BANA HİC UYMAZ!'

İSTANBUL MUCEVHER FUARI'NDA BİR MUCEVHER FİRMASININ YENİ TASARIMLARI İCİN DENİZ KIZI KILIĞINA GİREN MANKEN ŞENAY AKAY, OZEL OLARAK HAZIRLANAN 100 BİN DOLAR DEĞERİNDEKİ ALTIN TAC VE KOLYEYİ TANITTI...

Akay'ın, tanıtımda giydiği derin goğus dekolteli kostumu, fuara katılanların ilgisini cekti. Unlu manken, kriz ortamında altın alarak yatırımyaptığını soyledi.

Akay 'Altının yukselişi daha istikrarlı. Sanıldığı gibi oyle cok altınım yok. Guvenlik acısından yastık altında değil, bankada saklıyorum' dedi. Şenay Akay, bu arada şarkıcı bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ama adını vermek istemedi. Sanat camiasının unlu isimleriyle calışan Akay, imaj danışmanlığı konusunda sadece Recep İvedik'e yardımcı olamayacağını sozlerine ekledi.

Akay, 'Bırakalım olduğu gibi kalsın. Oyle birine imaj cizemem' dedi. Akay, 'Bazı kadınların Recep İvedik tarzı karakterleri sevmesi doğal. Olduğu gibi ve icinden geldiği gibi. Ancak bu tarz erkekler bana uymaz' dedi.