unlu manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı eşine yuklendi...

ANNESİ AYSUN'U UC GUNDE BİR DOVERDİ

AYSUN KAYACI’NIN BABASI SELAHATTİN KAYACI, KIZININ ŞİDDET İDDİALARINA CEVAP VERDİ.

Selahattin Kayacı, kızının şiddet iddialarına cevap verdi: “Ben kızıma ne kadar vurdum diye cetele tutmadım. Ben babamdan 500 kez dayak yemişimdir. Belki Aysun’a bir tokat vurmuşumdur, bu kadar. Ben Aysun’un soylediği gibi şiddet uygulasaydım Aysun 20 yıl once dayaktan vefat etmiş olması gerekirdi. Tabi ki benden rahatsız olur. Cunku babası ortaya cıkıyor. Halbuki o benim icin oldu diye acıklamalar yapmıştı. Benim ortaya cıkmamı istemiyor. Cunku onun annesi kutsal bakire Meryem Ana. Aysun babasız mı dunyaya geldi. Ayrıca ben bir tokat atmışsam annesi Aysun'u uc gunde bir doverdi. Onu niye soylemiyor

Televizyona cıkmak Aysun’un tekelinde değil. Semra Hanım bile şohret oldu ben de televizyona cıkabilirim. Benim televizyona cıkmamam icin kor ve sağır olmam gerekir. Aysun bana maddi yardımda kesinlikle bulunmuyor. Maddi yardım yapsaydı ben ona gore yaşam surerdim. Bir annesine bakın bir bana bakın. Ben kucucuk bir evde yaşıyorum.”