'TEKLİF ALDIM AMA REDDETTİM!'

'ADANALI'DA OYNAMASI İCİN YONETMEN TAYFUN GUNEYER'DEN TEKLİF ALDIĞINI SOYLEYEN MELTEM CUMBUL: TAYFUN BENİ UĞURU OLARAK GORUYOR. AMA O DONEM TURKİYE'YE DONMEYE HİC NİYETİM YOKTU!..
Amerika'dan dondukten sonra 'Aşk Yakar' dizisinde başrolleri Ozcan Deniz ve Uğur Polat'la paylaşan unlu oyuncu Meltem Cumbul, Tayfun Guneyer'in yazıp yonettiği, 'Adanalı' dizisinden teklif aldığını acıkladı. Ancak Cumbul yıllar once kendisini şohrete kavuşturan 'Yılan Hikayesi' dizisinin de senaristi Guneyer'in teklifini zamanının uyuşmaması yuzunden reddettiğini soyledi.
Uğurlu gelmiştim
'Tayfun Guneyer beni ilk projesinden itibaren uğuru olarak goruyor' diyen Cumbul şoyle konuştu: 'Tayfun'la bizim bir gecmişimiz var. Yılan Hikayesi onun ilk projesiydi, benim de ilk dizimdi. Tabii ki her projesinde benim olmamı ister. Beni uğuru olarak goruyor. 'Adanalı'da da oynamamı cok istemişti. Bu proje icin de uzun suredir calışıyor. Ama onun bu calışmaya hazırlandığı donem Turkiye'ye donmeye hic niyetim yoktu. Yurt icinde ve yurtdışında ovgu alan filmlerde yer alan ancak Şener Şen'le başrolleri paylaştığı 'Gonul Yarası' filminden sonra sinemadan uzak kalan Cumbul, 'Los Angeles'tayken hicbir projeyi kabul edemedim.
Ayrıca 'Gonul Yarası' gibi başarılı bir filmden sonra teklifleri kabul etmem cok zorlaştı. Eğer sahici senaryolar olursa icinde yer alabilirim' diye konuştu. 'Beni heyecanlandıran şeyler; oyunculuk, yazmak ve yonetmek. Şu an bu yolda ilerlemeye calışıyorum ama hayatın nereye gotureceğini bilinmez' diyen unlu oyuncu, mesleğinin dışında televizyon sektorunde de farklı projelerde yer alabileceğini belirtti.
Ayıbım cok buyuk
Vizyona giren yerli filmleri izlemediğini de sozlerine ekleyen Cumbul, 'Sektorun icinde olup da izlememek buyuk ayıp. Bu yuzden kendimi cok cahil hissediyorum.' dedi.