atv de yayınlanan Parmaklıklar Ardında dizisinde Hayriye Abla olarak rol alan unlu tiyatrocumuz Serra yılmaz yurtdışında başına gelen bi olayı anlattı.....

BU ŞAKAYI TURKİYE'DE YAPSAN NE OLUR

SERRA YILMAZ, İTALYA'DA BİR TİYATRO OYUNUNUN SON GOSTERİMİNDE KENDİSİNE YAPILAN ŞAKAYI ANLATTI

Bu şakayı Turkiye'de yapsan ne olur?

Turkmax kanalında yemek programı yapan Serra Yılmaz'ın bu haftaki konuğu oyuncu Hatice Aslan idi.

Tiyatro oyunlarının son gosteriminde mutlaka birine şaka yapıldığından bahseden Serra Yılmaz, İtalya'da 5 yıl suren bir oyunun son gununde de kendisine yapılan şakadan bahsetti:

'Nebile'yi oynuyorum. Gayet kaba bir koca var. Surekli 'Amma dağınıksın, pacozsun' falan diyor. Kocanın sesi sahne dışından geliyor, sahnede bir tek ben varım. 3 oyuncuyuz, o gun herkes 'Acaba şaka olacak mı, olmayacak mı' diye birbirini yokluyor.

OYUNCU DONLA SAHNEYE GİRMİŞ
Hicbir şey yapmayacakmış gibi duran ve benim kocamı oynayan oyuncu dış ses olan bir oyuncu. Ancak 'Nebile terliklerimi nereye koydun, amma dağınıksın' diyerek birden bire donla sahneye girdi. Seyirci hic oralı olmadı. Ben hic bozuntuya vermedim. Beni guldurmek icin don paca girdi. Bence cok guzel bir şakaydı. Cunku hic oyunun esprisini değiştirmedi. Avrupa'da hic kimse donlu bir oyuncuyu gormeyi yadırgamadığı icin de hicbir şey olmadı. Gayet guzel bir şakaydı, cok hoşuma gitti.'