unlu showman Mehmet Ali Erbil siyasilere laf attı...... umarım başı ağrımaz.....

'BAŞBAKAN'IN RAKİBİ DEĞİLİM!'

M. ALİ ERBİL, DUN AKP'NİN KAZLICEŞME MİTİNGİNDE DENİZ BAYKAL İCİN, 'TUTTURMUŞ BİR TELEVİZYON TELEVİZYON. TAMAM CIK CARKIFELEK'E, TELEVOLE'YE ORADA ŞOVMENLİK YAP' DİYEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A YANIT VERDİ. ERBİL, 'BEN SADECE HALKIN ŞİKAYETİNİ DİLE GETİRDİM. BAŞBAKAN'IN RAKİBİ DEĞİLİM' DEDİ...

M. Ali Erbil, gectiğimiz pazartesi akşamı ekrana gelen 'Carkıfelek' programında AKP'yi eleştiren sozlerinden sonra siyasi gundemin ilk sırasına yerleşti. Başbakan Erdoğan, cumartesi gunu Sincan mitinginde, 'Sayın Baykal kendini paralıyor, ekrana cıkalım diye. Sayın Baykal ekranlar senin olsun. Carkıfelek'e mi cıkarsın, Televole'ye mi cıkarsın cık ama rica ediyorum gecce 12'den sonra cık. Cunku senin ve yanında birlikte cıkacağın kişiler yavrularımızın ahlakını bozabilir' acıklamasından sonra dun de İstanbul Kazlıceşme mitinginde yine Erbil'e yuklendi.

Olay başka yerlere gidiyor

'Ben bir sanatcıyım, şovmenim' diyen Erbil ise, Başbakan Erdoğan'ın rakibi olmadığını soyledi. Vergisini veren bir vatandaş olarak sadece bir şikayetini dile getirdiğini belirten Erbil şunları soyledi: 'O gun feribotta 20 dakika Başbakanlık'a ait olduğu soylenen bir otobusu bekledik. Bakın hicbir medeni ulkede boyle bir şey olmaz. Kimse icin ne ucak bekletilir, ne otobus. Herkes eşittir. Benim orada belirtmek istediğim sadece budur. Buradan siyasi bir tartışma başlatmak doğru olmaz. Ben siyasetci değilim, bir partinin mensubu da değilim. Vatandaş olarak bir şikayetimi dile getirdim. Bu şikayetim sanırım halkın sesi oldu. Dolayısıyla konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Cunku, artısıyla eksisiyle olay başka yerlere gidiyor. Bu beni endişelendiriyor. Siyasetci olmayan birinin, mitingmeydanlarında adının gecmesi hoş değil.'

Seyircimin yarısı cocuklar

Unlu şovmen, Başbakan'ın 'Carkıfelek' programı icin 'Yavrularımızın ahlakını bozabilir' acıklaması icin de, 'Programımız Turk geleneklerine, aile yapısına aykırı değil. Benim seyircimin yarısından fazlasını cocuklar oluşturuyor. Seyirciye saygısızlık yapmayız. 30 yıldır bu boyle devam etti. Carkıfelek, Turkiye'nin en ucra koşelerinden izleniyor. Her kesimden insana her gun hediyeler dağıtıyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz. Studyodaki seyircilerebakın, turbanlısı da var mini eteklisi de.