arjantin cıkmazı oyunu arjantin cıkmazı oyunları oyunu oyna asuman krause wipeout kıyafetleri oyna
Show tv de yayınlanan Wipe Out yarışmasını sunan Asuman Krause buaralar aşırı yoğun bir tempoda calışıyor....

'ZENGİN KOCA ARAMIYORUM!'

7'DEN 70'E HERKESİ GULMEKTEN KIRIP GECİREN SPORTİF YARIŞMA WİPE OUT'UN SUNUCUSU ASUMAN KRAUSE, EĞLENCELİ YORUMLARI VE ENERJİ DOLU TARZIYLA EKRANLARIN YENİ GOZDESİ HALİNE GELDİ

Yaklaşık iki aydır Show TV ekranlarında yayınlanan 'Wipe Out' adlı yarışma, izleyen herkesi gulmekten kırıp geciriyor. İlginc yarışmacıları kadar sunucusu Asuman Krause de programın beğenilmesinde buyuk etken. Yarışmacılara taktığı lakaplarla, yaptığı esprili yorumlarla hayranlarının sayısını katlayan Krause, cekimlerin yapıldığı Arjantin'de cok eğlendiğini ve tekrar gitmeyi dort gozle beklediğini soyluyor. Tabii bu sefer, 'nasıl olsa orada yaz' yanılgısına duşmeyip ne kadar kazak, hırka varsa gotureceğini de sozlerine ekliyor. Krause'la 'Wipe Out'u ve muzik hayatını konuştuk...

COK AVRUPAİ BİR İŞ
* 'Wipe Out'u sunmaya 'evet' derken, sizi cezbeden sunuculuk yapmak mıydı, yoksa kışı sıcak bir memlekette gecirmek fikri miydi?
Evet ya, sıcak diye kabul etmişim meğer (guluyor). Aslına bakarsan sunuculuk yapmak tabii... Daha once de sunuculuk teklifi almıştım fakat, 'Wipe Out'un tanıtım DVD'sini izleyince 'Bu işte olmalıyım' dedim. Cunku cok Avrupai bir iş...

* Sizin enerjiniz de yarışmaya cok uyuyor aslına bakarsanız...
Evet, evet. Gelen yorumlar da oyle. Bence yapım şirketimiz Endemol de bunu goz onunde bulundurarak sunuculuğu bana teklif etti. Galiba ilk akıllarına gelen isimdim.

* Her ne kadar insanlar yarışsa da, aslında bu bir eğlence programı. Siz de komik ve eğlencelisiniz. Bu yuzden de iyi bir buluşma olmuş aslında...
Cok doğru. Bicilmiş kaftan mı derler, tam oyle yani. Aslına bakarsanız, Endemol Turkiye'ye cok teşekkur ediyorum, cunku onların sayesinde uluslararası bir platformda calışma şansı buldum. Eğer şov işi yapıyorsanız, bu gercekten insana bir şeyler katıyor. Onun dışında; dediğiniz gibi bir yarışma ama eğlencesi cok, durum komedisi gibi bir şey cıkıyor ortaya. Dizi gibi seyrediyor insanlar aslında bizim programı.

* Yarışmacıları belli kriterlere gore mi seciyorsunuz? Cunku hepsi birbirinden ilginc tipler...
Katılmak isteyen, kendine guvenen herkes katılabilir yarışmaya. Aslına bakarsanız tum yarışmacılar sporcu olabilirdi ama o zaman bu kadar renkli ve eğlenceli goruntuler ortaya cıkmazdı. Gerci şoyle de bir durum var; ne kadar sporcu olursan ol bir işe yaramıyor. Sporcunun kralı gelse, camurun icinde muthiş komik goruntuler cıkıyor ortaya. Hepimizin kapı komşusu da yarışabilir orada. Aslına bakarsanız yarışmacılar; sporcu bay-bayan, kilolu bay-bayan, yaşlı bay-bayan, yakışıklı bay, guzel bayan, enteresan baybayan tarzında secildi galiba.

* Peki takma isimleri siz mi buluyorsunuz?
Coğu zaman evet. Oncesinde bize bilgileri geliyor ve ona gore 'Şunu soyleyebiliriz' diyorum ya da bazısının zaten bir lakabı oluyor. Aslında tum ekip olarak buluyoruz o lakapları diyebilirim.

* Yarışmanın geneline bakınca hep ummadık insanlar finale kalıyor, yanılıyor muyum?
Evet, cok enteresan ama oyle. 'Wipe Out'ta delikanlı gibi girip yarışacaksınız yani. Mesela sporcular beklendiği kadar başarılı olmuyor nedense...

* Peki siz hic parkurları denediniz mi?
İlk videoları izlerken, 'Bunların hepsini yapacağım' dedim. Ozellikle de 'Ucuran Supurge'yi yapmayı cok istiyordum. Ama Arjantin'e gitmeden once ayağımdan bir sakatlık gecirdim. Gider gitmez sakat sakat oyunları yapsaydım belki işi riske atabilirdim, o yuzden en son gun yapmaya karar verdim. Ve en son gun final parkuru olan 'Arjantin Cıkmazı'nı yaptım. Parkuru bitirdim ama kac dakikada bitirdiğim izleyicilere surpriz olsun!

* Neden yarışmanın yayın gunu sık sık değişiyor?
Cunku surekli ikinci oluyoruz, birinci olacağımız gunu arıyoruz! (guluyor) Şoyle de bir durum var; cocuklar bizi cok izliyor. Bizi cocuğu sayesinde izlemeye başlayan cok kişi var. Koca koca adamlar tepine tepine guluyormuş. Hatta bizi izlerken krizi mrizi unuttuklarını soyluyorlar. Yani sorunun başına donersek; bizim program 22.30'da yayınlanıyordu ama cocuklar da rahat izleyebilsin diye 20.00'ye alındı. Onun icin yayın gunu tekrar değişti.

ARJANTİN'İ CAĞIRDIM
* Arjantin'e gitmek istiyor muydunuz, yoksa aklınızın ucundan bile gecmiyor muydu?
Yarışmadan teklif gelmeden iki ay once Brezilya'ya gitmek istiyordum. İcimden hep 'Brezilya'ya gitmek istiyorum' diyordum. Cağırdım herhalde, Brezilya olmadı ama Arjantin oldu. Ondan once de surekli 'Amerika'ya gideceğim' diyordum, kısa bir sure sonra Fox Life'la Emmy Odulleri'ne gittim. Cağırıyorum yani...

* Aynı podyumu paylaştığınız manken arkadaşlarınız birer birer evlenip, cocuk sahibi oluyor. Sizin gundeminizde evlilik var mı?
Tabii ki evlenmeyi duşunuyorum ama şu anda değil. Daha doğrusu zamanı var gibime geliyor. Bir de Bu işlere girelim, zengin bir koca bulalım' diye duşunenlerden değilim ben, benim boyle bir derdim yok. Olacağı zaman zaten olacaktır, benim yapmak istediğim daha cok şey var. Ama her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de bazıları evlilik, bazıları kariyer peşinde...

* Sizin 'Gec kaldım' gibi bir duşunceniz yok...
Aslında bir yandan da hayatı kacırmak istemiyorum tabii ki. 40 yaşına geldiğimde, 'Hay Allah tren kacmış, ee cocuk yapacaktım!' demek istemiyorum. Hayat ne getirir bilmiyorum ama bu konuyu muhakkak ayarlayacağım ben!

GERCEK DOSTLUK YOK!
* Cok arkadaşınız, dostunuz var mıdır?
Herkes arkadaşımdır, cok arkadaşım vardır ama hayatıma, evime, ozelime soktuğum cok az insan vardır. O yuzden cok rahatımdır, hic başım ağrımaz. Bir de acıkcası Almanya'daki gercek arkadaşlıkları ve dostlukları ozluyorum. Cunku Turkiye'de cok dedikodu, ikiyuzluluk var yaa... O nedenle mumkun olduğunca az ama oz insan sokuyorum hayatıma.