acun ılıcalı merve
acun ılıcalı haberleri
Sevgili melekler, Survivior 2012 yarışmasını Nihat Altınkaya 'nın birinci olarak bitirmesinin ardından yarışmayala ilgili spekulasyonlar bitmek bilmiyor. Yarışmadan elendiğinden beri haksızlığa uğradığını duşunen Merve Buyuksarac son olarak twitterdan bunu acıkca ifade etmiş ve bazı iddialarda bulunmuştu. Şimdiye kadar susan Acun Ilıcalı ve AcunMedya ekibi de bugun itibariyle hukuki surec icin duğmeye basacağını ifade etti. İşte Acun Ilıcalı Merve gerginliği, işte haberin detayları...

Acun'dan Merve'ye cevap “Survivor Unluler- Gonulluler”den elendikten sonra hem Acun Medya hem de yarışma hakkında ağır ithamlarda bulunan Merve Buyuksarac, onceki gun “Boyle Bir şey Var mı?”ya konuk oldu. Buyuksarac’ın sert acıklamalarına canlı yayında da devam etmesi uzerine Acun Medya ve yarışmacı arkadaşları suskunluklarını bozdu. Yapım şirketi, hukuki surec icin duğmeye bastı.
“Survivor” ekibi ile surtuşme yaşayan Merve Buyuksarac, yarışmanın Kıbrıs’ta yapılan buyuk finaline de katılmadı. Ekipte bir tek onun olmaması, yayında verilen ada goruntulerinden de montajla tamamen cıkarılması, yaşanan gerilimi bir kez daha gundeme getirdi. Merve Buyuksarac, dun TV8’de yayınlanan “Boyle Bir Şey Var mı?” programında da konuyla ilgili cok sert acıklamalarda bulundu: “Survivor ortamını gercek, yarışmanın adil olduğunu sanıyordum ama oyle değilmiş. Olanları adadan donunce daha net anladım, cok uzuldum. Adamına gore montaj yapılıyormuş meğer... İyi gosterilmek istenen iyi, kotu gosterilmek istenen kotu gosteriliyormuş.
Mustafa Topaloğlu, Sibel’in (Tuzun) hakkını savunduğum icin bana surekli kufur etti ama yayınlamadılar mesela... Ote yandan beni hic oyle olmadığım halde saygısız biri gibi gosterdiler, imajımı bozdular. Mesela Anıl da cok tutuldu, herkes cok sevdi, ama hepsi tezgÂh. Geldiğinde ekipteki herkesi ismine kadar tanıyordu.
Adadan ayrıldıktan sonra Acun Medya calışanlarının bana ‘Biz Mustafa Topaloğlu’yla 10 hafta sozleşme yaptık’ demesi. Bir de benim icin ‘Doğuş’u sırtından vurdu, Almeda’yı kandırdı’ dediler. Doğuş’u yazdığım hafta Acun Medya calışanları beni yonlendirdi, Doğuş’u yazmamızı onlar istedi. Adada o kadar ac da değildik. Evet, yerde yatıyorduk, fareler vardı ama yapım ekibi yemek veriyordu. Cok ciddi aclık cekmedik hic. Sozleşmede ‘Kıbrıs’a gelmezseniz 100 bin TL odersiniz’ yazıyordu, buna rağmen gitmedim. Gerekirse o cezayı odemeye hazırım. Yarışmaya katıldığım icin de pişmanım.”
ACUN MEDYA: Yaptığı cok kotu ve cahilce
Yaklaşık 2 ay once Survivor’dan elenen ve her nedense bugunlerde acıklamalar yapan Merve Buyuksarac’ın tavrını bugune kadar gormezden geldik ve hoşgoruyle karşıladık. Soz konusu kişi bu tutumunu surdurerek, kurumumuzu ve diğer Survivor yarışmacılarını hedef alan bir iftira kampanyası oluşturma gayreti icine girmiştir. Şohret sahibi olmak bir insanın yaşamdaki amaclarından biri olabilir. Bu konuda tutkulu bir heves gostermesi de bir olcuye kadar anlaşılabilir. Ancak ucuz ve bayat iftira kampanyaları duzenleyerek ve kurum ve kişileri zan altında bırakarak bu arzuyu gercekleştirmeye calışmak, en hafif ifadeyle kotu ve cahilce bir yontemdir. Acun Medya olarak, kurumumuz ve Survivor’a katılan yarışmacılarımızı tohmet altında bırakan soz konusu kişiyle ilgili hukuki girişimlere başladığımızı da kamuoyu ile paylaşmak isteriz.