Acun Ilıcalı, Mesut Ozil ve Ryan Babel transferiyle ilgili ilk kez net bir şekilde acıklama yaptı. Mesut Ozil ile ilgili gelen soruya Acun Ilıcalı, "Mesut, Hull'a gelmeyecek. Turkiye'de cok mutlu. Cok yakın arkadaşımdır. Turkiye'de cok mutlu olduğu icin ona 'İngiltere'ye yeniden gelir misin?' diye soramam." cevabını verdi. Acun Ilıcalı, "Mesut Ozil, daha yeni İngiltere'den Turkiye'ye gecti ve Turkiye'de ailesiyle birlikte guzel bir hayat kurdu. Fenerbahce ile olan problemlerini de kısa sure icerisinde cozeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı. Ryan Babel ile ilgili iddialar uzerine konuşan Hull City'nin sahibi ve başkanı, "Ryan Babel ile kış transfer doneminde goruştuk. Onu Hull'a getirme şansımız vardı. Galatasaray'da teknik direktor değişti ve yeni hoca Babel'in kalmasını istedi. Bu nedenle Galatasaray'da kaldı." dedi. Acun Ilıcalı, "Fatih Terim'den Babel'in transferi icin izin istemiştim. Fatih Terim benim yakın dostumdur. Yeni hoca kalmasını istediği icin kaldı ve biz de bu kararına saygı duyduk." sozleriyle konuşmasını surdurdu. Hull City'nin sahibi olan unlu televizyoncu, "Kış transfer doneminde bitiremediğimiz 1 ya da 2 buyuk transferimiz daha vardı. Zaman dolduğu icin transferleri bitiremedik. Ancak yaz transfer doneminde cok buyuk alternatiflerimiz var." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.