Pitbull İstanbul Konseri
Sevilen şarkıcı Pitbull İstanbulu resmen salladı...En sevilen şarkılarını seslendiren Pitbull İstanbulluları coşturdu...İşte haberin detayları...

Pitbull, İstanbul'u Salladı
ABD'li rap yıldızı Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul'da muhteşem bir konser verdi.
ABD'li rap yıldızı Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul'da muhteşem bir konser verdi. Konseri yaklaşık 13 bin kişi izledi.
Olmeca Golden Nights kapsamında ve Turkiye'nin dort bir yanında duzenlediği konserlerle ses getiren Unilife organizasyon tarafından Kucuk Ciftlik Park'ta duzenlenen konseri yaklaşık 13 bin kişi izledi. Başlama saati 19: 00 olan konser yaklaşık 2 bucuk saatlik bir gecikmeyle başladı. Pitbull, sahneye cıkmadan once Metro FM DJ'leri, DJ Kaan, Emrah İş, Mert Hakan'ın sorularını yanıtladı. Pitbull konseri oncesinde Yeni donem dans muziğinde one cıkan ve ulkemizde buyuk bir hayran kitlesine sahip olan "Snow White" ve "Times Is Up" şarkıları ile Billboard dunya muzik listelerinde Top 10'a giren Piny Fox, seksi sahne şovu ile buyuk beğeni topladı.
Pitbull sahneye cıktığında konser alanını dolduran tum hayranları buyuk coşku yaşadı. Pitbull teker teker tum dunyada ve Turkiye'de en cok beğenilen "Give Me Everything Tonight", "Let İt Rain Over Me", "İnternational Love", "Suavemente", "On The Floor" gibi hitlerini seslendirdi.
Kendinden Mr. World wide (Dunya capındaki adam) olarak niteleyen Pitbull; Usher, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Marc Anthony gibi sanatcılarla gercekleştirdiği featuring şarkılarla da tum dunyada dans muziğinin en onemli ismi haline geldi. İstanbul'da ilk kez boyle buyuk bir organizasyonla hayranlarıyla buluşan Pitbull, performansıyla da hayranlarından tam not aldı.
PİTBULL "EĞLENMEYİ SEVİYORUM"
Pitbull, konser oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul'a 2010'da daha kucuk caplı bir club şovu icin geldiğini aktaran Pitbull, burada olmaktan mutlu olduğunu soyledi. Jay Z ve Shakira ile yeni şarkı yapacağını ifade eden Pitbull, şarkıları uretirken icinden geleni dışa dokmeyi, eğlenmeyi sevdiğini dile getirdi. Pitbull, bunun da şarkılarına ve hayatına yansıdığını soyledi.
"Dunyayı yonettiğimi iddia etmiyorum, ben sadece kendi gezegenimi yarattım" diyen Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul Kucukciftlik Park'ta verdiği konser ile adından uzun sure bahsettirecek.