ahmet ozhan boşanıyor
Sevgili melekler, Turk Sanat Muziğinin guclu sesi Ahmet Ozhan, bildiğinizi gibi gectiğimiz gunlerde eşine boşanma davası acmıştı. Ancak bu dava sessiz sedasız yurutulecek gibi gorunmuyor. Ahmet Ozhanın eşi Hatice Hanım ihanet iddialarının ardından şimdi de eşinin 41 kg altını olduğunu iddia etmiş. Haberin detayları, Ahmet Ozhan haberleri...

Ahmet Ozhan ile 26 yıllık eşi Hatice Ozhan’ın boşanma davasında gerilim giderek artıyor. İlk olarak eşini ihanetle suclayan Hatice Ozhan, şimdi de boşanma davası acan Ahmet Ozhan’a karşı boşanma dava actı ve onun kendisinden para kacırdığını ileri surdu.
Hatice Ozhan, onceki gun Kadıkoy Aile Mahkemesi’nde avukatı Gozde Egemen aracılığı ile actığı dava dilekcesinde şu iddialarda bulundu: “Eşimin devlet memuru olarak maaşı ve kira gelirleri ayda toplam 20 bin TL tutarındadır. Bunun dışında sanatcı olduğundan yer aldığı ekstra programlarla birlikte aylık kazancı ortalama 150 bin TL’dir. Ayrıca cocuklarımıza ‘amcanız’ dediği Tevhid Ertorer’den nakit para karşılığında altın almıştır. Ertorer, parcalar halinde 41 kilo has altını eşim adına saklamaktadır.”
Bu iddia, Ahmet Ozhan’ı sinirlendirdi. Unlu sanatcı, yanıt vermekte gecikmedi: “Bu tur olaylardan gercekten sıkıldım. Benim ne altınım var, ne de amcam. Sadece bir ablam var. Bu kadar altınım olduğu da nereden cıkmış? Olsa da yesek diyorum, başka bir şey soylemek istemiyorum. Artık bu konuda mahkemede konuşuruz. Bu şekilde gundeme gelmek beni ve cocuklarımı rahatsız ediyor, daha fazla konuşmam. ”
TAZMİNAT DAVASI ACMADIK
Hatice Ozhan’ın avukatı Gozde Egemen, dun bir basın acıklamasıyla muvekkilinin tazminat davası acmadığını belirtti: “Muvekkilim Hatice Ozhan sanılanın aksine eşine tazminat davası acmış değildir. Sadece Filiz Akbulut’a karşı kişilik haklarına saldırdığı gerekcesi ile manevi tazminat davası acmış olup, bu davaya ilişkin karar da henuz kesinleşmemiştir.”