kemal sunal olum yıldonumu
kemal sunal

Turk sinemasının bir doneme damga vurmuş isimlerinden Kemal Sunal gectiğimiz gun mezarı başında anıldı melekler. Olumunun 12. yılı sebebiyle mezarı başında duzenlenen anma torenine aile fertleri dışında kimsenin katılmaması dikkat cekiciydi. Her giden gibi Kemal Sunal da unutulmuştu...İşte Kemal Sunal olum yıldonumu, haberin detayları...

Turk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal, olumunun 12. yılında Zincirlikuyu’daki mezarı başında anıldı. Annesi Saime Sunal, eşi Gul Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal’ın hazır bulunduğu anma torenine sanat cevresinden pek katılım olmaması hayal kırıklığı yarattı. Duanın ardından gelenlere irmik helvası dağıtan aile, daha sonra habercilerin sorularını yanıtladı.

Gul Sunal, “12 sene onsuz cok zor gecti ama cok şukur o 12 senede Kemal’in istediği, hayal ettiği şeyleri yerine getirebildik. Ezo’nun ve Ali’nin okulları bitti. Belgeselini hazırladık, kitabını yayınladık, sergilerini yapmaya devam ediyoruz. O hep icimizde, bizimle beraber” derken, oğlu Ali Sunal şunları soyledi: “Babam olum yıldonumunde Twitter’da en cok konuşulan konulardan biri oldu. Bizim bile aklımıza gelmeyen o kadar değerli şeyler paylaşıldı ki, duygulandık. O mesajlar sayesinde kendimi daha guclu hissediyorum. Babamın yokluğuna hic alışamadım, onu hÂl cok ozluyorum.” dedi.