Katie Holmes-Tom Cruise Boşanma
Tom Cruisle 6 yıllık bir evlilikten sonra boşanmaya karar veren Katie Holmes psikolojisinin dahi bozulduğunu oğlunu almak icin elinden geleni yapacağını acıkladı...İşte haberin detayı..

Katie Holmes Sessizliğini Bozdu
Tom Cruise'la boşanma arifesinde olan Katie Holmes: Beni robota donuşturdu, kişiliğimi kaybettim! diyor.
Buyuk bir aşkla evlendiği Tom Cruise'la boşanma arifesinde olan Katie Holmes, bir an once ozgurluğune kavuşmak istediğini acıkladı. Tom Cruise'un uzerinde uyguladığı baskı nedeniyle hayat enerjisini kaybettiğini belirten guzel oyuncu, sozlerini şoyle surdurdu: "Tom yuzunden kişiliğimi kaybettim. Evliliğimizde hep onun kuralları gecerli oldu. Beni her komutunu yerine getiren bir robota donuşturdu."
BU MUTLULUK MAZİDE KALDI!
'PSİKOLOJİMİZİ BOZDU'
Peri masalı gibi başlayan aşklarının zamanla bir kabusa donuştuğunu belirten Holmes, ekledi: "Bu evliliğin bana tek katkısı kızım Suri'dir. Tom'un bağlı olduğu Scientology Tarikatı yuzunden 5 yıllık evliliğim boyunca hapis hayatı yaşadım. Tom once benim psikolojimi bozdu. Şimdi de bu tarikatın garip kurallarını dayatarak kızımın psikolojisini bozuyor. Suri'nin velayetini almak icin elimden geleni yapacağım."