Hadise Konseri
Hadiseyi hep acık sacık minilerle değişik kostumlerle sahnede gormeye alışkın olduğumuz durum son konserinde değişti...Hadise pantolonla konser verdi..Gorenler şaşırmadı değil hani....Hadise bu ne yapacağı belli olmaz...

Hadise'yi Boyle Gorenler Cok Şaşırdı
Konserlerine giydiği mini etekler ve verdiği frikiklerle damga vuran Hadise, son konserinde bu geleneğini bozdu.
Konserlerinde frikik vermesine alıştığımız Hadise bu sefer hem gazetecileri hem de konseri izlemeye gelen seyircileri şaşırttı. Hadise bu konserinde sahneye pantolonla cıktı.
13. Uluslararası Buyukcekmece Kultur ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Hadise 40 bin kişiyi coşturdu.
Konserlerine giydiği mini etekler ve verdiği frikiklerle damga vuran Hadise'nin son konserinde pantolon giymesi dikkatlerden kacmadı.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise sevilen şarkılarını seslendirdi. Buyukcekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgun bu festivale sahne alan sanatcılar halkın oyları ile belirlendiği soyleyerek, "Buyukcekmece halkının tercihlerine her zaman guvenmişimdir. Bu akşamda Hadise hanımın muhteşem performansıyla Buyukcekmece halkı beni bir kez daha tercihlerinde yanıltmadı" diye konuştu.
Sahne şovuyla binlerce Buyukcekmeceliyi kendine hayran bırakan Hadiseyi cok sayıda yabancı konukta izledi. Buyukcekmece'de ilk kez sahne alan Hadise, "Bilseydim daha onceden Buyukcekmece'ye gelirdim. Sanatcıya ve sanata olan saygınızdan oturu hepinize teşekkur ederim" dedi.
MANİSA'DA OLAY YARATMIŞTI
Manisa'nın ilk alışveriş merkezi Magnesia'nın acılışının ikinci gununde Hadise, giydiği kıyafetle nefes kesmişti. Konser sırasında havanın da azizliğine uğrayan Hadise verdiği frikiklerle manşet olmuştu.