İbrahim Erkal Yeni Album
Bir Erzurumlu olan İbrahim Erkal'ı ben şahsen 'Canısı' şarkısıyla tanıdım...Ve o zamanlar bu parcaya bayılmıştı herkes....Hala da aynı guzelliğini koruyan şarkı dinlenmeye devam ediyor..İşte İbrahim Erkal'dan yeni klipler bakalım o ilk klibi kadar tutacak mı?

İbrahim Erkal'dan Ağac Tepesinde Klip
Fantezi muziğin sevilen sesi İbrahim Erkal, 'Uc Kuruş' ve 'Gittin' şarkılarının kliplerini, efsanevi Kaz Dağları'yla unlu Balıkesir'in Edremit Korfezi'nde cekiyor.
Fantezi muziğin sevilen sesi İbrahim Erkal, 'Uc Kuruş' ve 'Gittin' şarkılarının kliplerini, efsanevi Kaz Dağları'yla unlu Balıkesir'in Edremit Korfezi'nde cekiyor.
Gure Mola Manastır Otel ve Fabrika Bar'da cekilen kliplerde ilginc goruntuler ortaya cıktı. Tarihi ağac uzerinde İbrahim Erkal, İlhan Altın ve diğer muzisyenlerin bağlama ve gitar calması dikkat cekti. İbrahim Erkal, "Beni korfeze bağlayan sanatcı dostum İlhan Altın'dır. Onun sayesinde korfezdeyim. Şimdi buraya 40 yataklı otel yaptırıyorum. Otelin alt bolumunde studyo olacak. Bircok sanatcı arkadaşım album cıkarmak icin korfeze gelecek. Bu da korfez ekonomisine kazanc demektir. Son cıkardığım album 2012 yılına damga vuracak. İddialıyım" dedi.
İlhan Altın ise, "Bizim yaptığımız sanatcı dayanışmasıdır. Ben İbrahim Erkal'ın korfezde kalmasını cok istedim. Sağ olsun beni kırmadı. Klip cekimleri devam ediyor. Ben de klipte rol aldım. İlginc ve zevkli bir calışma oldu. Klip kanallarda donmeye başladıktan sonra izleyiciler keyif alacak. Ayvalık'ın adını Hulya Avşar, Gomec'in adını Kayahan, korfezin adını ise İbrahim Erkal duyuracak" dedi. - BALIKESİR