gectiğimiz gunlerde ki bi haberimizde ortaya atılan bir iddia da unlu şarkıcı Murat Boz'un acaba gay mi sorularıydı..
şimdi ise şarkıcı Aydında bu tarz bir giyimde karşımıza cıktığını soyluyor....
'SIRTIMI İLK BEN ACTIM' KAVGASI!

MURAT BOZ'UN 'İLK BEN GİYDİM' DİYEREK POZ VERDİĞİ SIRT DEKOLTESİNE, KUŞUM AYDIN'DAN TEKZİP GELDİ! AYDIN, 'BEN SEKİZ YIL ONCE SIRTIMI ACMIŞTIM. ARAŞTIRIP KONUŞSUN' DEDİ..
Murat Boz'un 'İlk ben giydim' diyerek poz verdiği sırt dekoltesine, Kuşum Aydın'dan tekzip geldi! Aydın, 'Ben sekiz yıl once sırtımı acmıştım. Araştırıp konuşsun' dedi..
ONCE BACAK SONRA SIRT
Yeni polemiğin adı belli oldu: 'İlk kim actı!' Her şey daha once etek giyen şarkıcı Murat Boz'un bu kez sırt dekoltesini denemesiyle başladı. Kendine sırtı acık gomlekler diktiren Boz, bunları konserinde giydi, ardından 'Dunyada sırt dekolteli kıyafet giyen ilk erkek benim. Bu furyayı ben başlattım' dedi. Bu acıklamayı duyan Kuşum Aydın da cevap vermekte gecikmedi!
MURAT ATIP TUTMUŞ!
Uzun sure Hollanda'da yaşayan ancak Turkiye'ye kesin donuş yapan Kuşum Aydın, 'Ben bu tarz kıyafetleri sekiz yıl once sahnede giydim. Bu fırtınayı yıllar once estirdim ve bitti. Murat genclik heyecanıyla atıp tutmuş' dedi. Aydın, 'Genc arkadaşlar araştırmadan kralcılık yapıyorlar. Once buyuklerini takip edip neler yaptıklarını gorsunler sonra kendi tarzlarını bulsunlar' diye ekledi.