Aksaray'ın Gulağac ilcesine bağlı Bekarlar koyunde İsmigul Ş. (34), iddiaya gore aynı evde birlikte yaşadıkları kardeşi Kenan Guney'in (25) eşi Esmanur G. (21) ile besledikleri kopeklerin dovuşmesi nedeniyle tartıştı. Kenan Guney'in de katıldığı tartışma kavgaya donuştu. Bu sırada İsmigul Ş., kardeşini sopa ile eşi Esnamur Guney'i ise bıcakla yaraladı. Yaşanan arbede sırasında kendisi de sopa darbesiyle yaralandı.
Gurultuyu duyan komşularının mudahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar uzerine olay yerine jandarma ve sağlık gorevlileri sevk edildi. Yaralı 3 kişi kentteki ceşitle hastanelere kaldırıldı. 6 aylık bir kız bebeği olan Esmanur Guney'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Haberi alınca hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi gecirdi. Hastanede olayı anlatan Kenan Guney, "Ben koyde koyun besliyorum. Kopeklerin dovuşunu bir arkadaşım videoya almış. Kardeşim bunu gorunce evde kavga cıktı. Kavgada eşim ağır yaralandı. Bende darbedildim.” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.