unlu showman Beyazıt Ozturk yeni bir projeye daha imza attı.....
Hepatit ten korunmak icin calışmalara başlayan Beyaz ile soyleşi....

'ANNEMİN YANINA KACACAK HALİM YOK!'

UNLU ŞOVMEN BEYAZIT OZTURK, DESTEK OLDUĞU SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYİP, 'HEPATİTLE SAVAŞ GONULLUSU' OLDU..

Mehmetcik Vakfı ve Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı'na kadar bircok vakfa ve derneğe verdiği desteklerle takdir toplayan Beyazıt Ozturk, artık hepatitle savaşacak! Viral Hepatitle Savaşım Derneği'nin (VHSD) tanıtım yuzu olmaya hazırlanan unlu şovmen, onceki gun Taksim'deki Marmara Oteli'nde bir basın toplantısı duzenledi. Dernek Başkanı Prof. Dr. İsmail Balık'ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda Ozturk, Turkiye'de dort milyonun uzerinde gizli hepatit taşıyıcısı bulunduğuna dikkat cekerek, hastalığın onemine değindi.

BEN YAPTIRDIM, KORKMAYIN!

'Uc yıl once ben de aşı yaptırdım. Korkulacak bir şey yok!'diyen unlu şovmen, 'Ben iğneden ve ameliyattan korkmam ama tansiyon korkum var' diye konuştu. Ozturk, sozlerini şoyle surdurdu: 'Bu işi herhangi bir beklenti icinde olmadan seve seve yapıyorum ve hayatın bana verdiği bir gorev olarak duşunuyorum. Diğer sanatcı arkadaşların da taşın altına elini sokması gerektiğini duşunuyorum. Konunun ciddiyetinin farkındayım.' Kampanya icin başkasına aşı yapıp yapmayacağı sorulan Ozturk, 'Guzel bir teklif. Eğer iğne yapmayı oğrenirsem gazetecilerden başlamak uzere, kampanyaya kanımın son damlasına kadar katılırım' diye konuştu. Unlu şovmen 'Partnerinizin hepatit virusu taşıdığını oğrenirseniz ne yaparsınız?' sorusunu ise 'Annemin yanına kacacak halim yok! Once uzulurum, sonra oğrendiklerimle gerekli tedaviyi yapmaya calışırım. Allah dermansız hastalık vermesin' diye yanıtladı.

'Populerliğimi boyle faydalı işlerde kullanabiliyor olmak beni cok mutlu ediyor' diyen Ozturk, programına izleyici olarak gelen 400 universiteliyi ve konuk olan unluleri de hepatit taramasından gecirmek istediğini, soyledi.