berksan ve sevgilisi eda ozerkan ve sevgilisi eda ozerkan ibrahim celikkol dayak ın
Buakşamla ilgili butun haberler burada meleklerim....

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ!

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ' NE BERKSAN'IN YENİ ALBUMUNDE YER ALAN BİRBİRİNDEN GUZEL, HAREKETLİ ŞARKILARI DAMGASINI VURDU..

Aşk-ı Memnu dizisinde Behlul karakterinin nişanlısı Elif roluyle yıldızı parlayan guzel oyuncu Eda Ozerkan, bir sevgilisi olduğunu bazı unluler gibi uğraştırmadan soyleyince Kenan Ercetingoz’u şaşırttı. Ercetingoz, ‘Bazıları soylemiyor, sen ne guzel hemen acıkladın.’ diyince Eda Ozerkan, ‘Benim bir sevgilim var. Acıkcası ben sevgilisini itiraf etmeyenlere bir anlam veremiyorum ve buna karşıyım. Bir ilişki varsa bu saklanmamalı..’ dedi..

Yeni albumuyle muzik piyasasına bomba gibi duşen unlu pop şarkıcısı Berksan, albumunun ismini ‘Zaaf’ koymasında kendisinin de bir cok zaafı olmasına bağladı. Muziğe karşı bir zaafı olduğunu belirten Berksan diğer bir zaafının da ‘guzellik’ olduğunu soyledi. Guzel bayanlara karşı zaafından kendini zor tuttuğunu soyleyen Berksan, album kapağındaki fetiş resimlerin zaaflıkla paralel olarak cekildiğini soyledi..

Berksan uzun suren aşk molasına artık paydos dediğini ve kalbinin boş olmadığını soyledi. Bugune kadar bir cok insanın hayatına girip cıktığını belirten genc kızların sevgilisi Berksan, gercek bir ilişkisi olduğunu acıkladı.

Aşk-ı Memnu dizisinin guzeller guzeli Elif’ini canlandıran başarılı oyuncu Eda Ozerkan, dizideki roluyle gercek hayatının arasında dağlar kadar fark olduğunu soyledi.

Gercekte kıskanc olduğunu soyleyen Eda Ozerkan, ‘Elifle Eda arasında cok fark var. Bir kere Elif kadar hic gozum kor olmadı. Telefonunda aşkımlı canımlı cicimli mesaj gorursem o an biter. Ama dizideki Elif, Behlul’e olan aşkından dolayı bunlara goz yumuyor. Ben asla yumamam. Aldatılmaya gelemem asla da affetmem!’ dedi..

Oyuncuların opuşmeme konusuna değinen Eda Ozerkan, ‘Ben oyuncuyum ve senaryonun gerektirdiğini yaparım.’ diyerek opuşmeye karşı olmadığını soyledi. Girdap adlı filmle sinemaya adım atan Eda, o filmdeki rol arkadaşı Ozan Bilen’le olan ateşli opuşme sahneleri de ekrana getirilince ‘O sahnenin rol gereği cekilmesi gerekiyordu. Ben orada işimi yaptım.’ dedi..

Eda Ozerkan canlı yayında şarkı soyledi..

Berksan, yeni albumunden 'Boncuk' adlı şarkıyı seslendirdi..