Erzurum'un Aziziye ilcesinde ailesi ile yaşayan İsmail Aksoy, iftardan sonra arkadaşlarıyla halı saha macına gitti. Macta dengesini kaybeden Aksoy, yuzuk taşıdığı parmağının uzerine duştu. Ağrısı olmadığı icin evine geri donen Aksoy, sabah uyandığında parmağının şiştiğini fark etti. Hastaneye gitmesine rağmen akşam saatlerinde ağrısı şiddetlenen Aksoy, bu kez Erzurum Şehir Hastanesi Acil Servisi'nin yolunu tuttu. Burada sağlık gorevlileri, yuzuğun kesilmesi gerektiğini fakat kesme ekipmanını bulunmadığını soyledi. Bunun uzerine itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, Aksoy'un parmağında sıkışan yuzuğu keserek cıkardı. Erzurum'da acil servis, yuzuğu cıkmayan adam icin seferber oldu ViDEO Sağlık ve itfaiye ekiplerine teşekkur eden İsmail Aksoy "Halı saha macına gittim. Sol taraftan topa vurdular, 'Topu cıkarayım' derken parmağımın uzerine duştum. Daha sonra parmağımda hafif ağrı hissettim ama onemsemedim. Eve gidip uyudum. Sabah kalktığımda parmağım balon gibi şişmişti. Hastaneye gittim, krem verdiler. Akşama doğru parmağım daha fazla şişmeye başladı. Bir daha hastaneye geldim. Doktorlar, ellerinde yuzuğu kesecek makine olmadığını soyleyerek itfaiyeyi aradı. İtfaiye erleri gelip yuzuğu kesti ve kurtuldum" dedi.