Muğla Bodrum'da Cırkan Mahallesi Gazderesi mevkisinde yaşayan evli ve uc cocuk babası 42 yaşındaki Cemil Coban, teknolojinin tum imkanlarını en iyi şekilde kullanmayı surduruyor. Her sabah guvenlik kameralarıyla donattığı ağılından cıkardığı kecilerini motosikletine binerek onune katan Coban, surusunu kontrol etmek icin drondan yararlanıyor. Coban, istirahat etmek icin evine gittiğinde lider kecilerden birine taktığı GPS cihazıyla surusunun nerede olduğunu cep telefonundan anlık gorebiliyor. Surunun otlayacağı guvenlikli bolgeleri de belirleyen Coban'ın cep telefonuna hayvanlar bu alandan cıkınca uyarı geliyor. 
Cemil Coban, teknolojiyi cok sevdiğini, işini kolaylaştırdığı icin de yakından takip ettiğini soyledi. Yaptığı işin zor bir meslek olduğunu ve işini kolaylaştırmak icin teknolojik imkanlardan faydalanmaya devam ettiğini dile getiren Coban, "Teknolojiye durbunle başladım ve işimi iyi gordu. Ardından kros motosiklet aldım ulaşamadığım yerlerde yardımcı oldu. Daha sonra da dron aldım, surumu yonlendirmede kaybolan hayvanlarımı bulmamda cok faydası oldu." dedi. Mobil GPS cihazından şimdilik bir tane aldığını ve surudeki lider kecilerden birinin boynuna bu cihazı taktığını anlatan Coban, şoyle konuştu:
"Cihazı denedim ve guzel verim aldım. Hayvanlarımın nerede hangi bolgede olduğunu telefonuma indirdiğim uygulama sayesinde takip edebiliyorum. Buyuk bir kolaylık oldu. Guvenli alanları da işaretledim. Eğer hayvanlar o bolgeden cıkarsa uygulama alarm veriyor ve hemen mudahale ediyorum. Teknolojiyi kullanmayı hobi olarak da cok seviyorum. İşime uygun yeni bir icat daha olursa onu da kullanmayı duşunurum. Dronun bana cok faydası oldu. Hic pişman değilim. Diğer arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Bu tur teknolojik imkanlardan faydalanabilirler."

Cemil Coban, teknolojiyi cok sevdiğini, işini kolaylaştırdığı icin de yakından takip ettiğini soyledi. Yaptığı işin zor bir meslek olduğunu ve işini kolaylaştırmak icin teknolojik imkanlardan faydalanmaya devam ettiğini dile getiren Coban, "Teknolojiye durbunle başladım ve işimi iyi gordu. Ardından kros motosiklet aldım ulaşamadığım yerlerde yardımcı oldu. Daha sonra da dron aldım, surumu yonlendirmede kaybolan hayvanlarımı bulmamda cok faydası oldu." dedi. Mobil GPS cihazından şimdilik bir tane aldığını ve surudeki lider kecilerden birinin boynuna bu cihazı taktığını anlatan Coban, şoyle konuştu: