sevilen gruplardan Hepsi Grubunda bir ayrılık yaşanmıştı bununla ilgili değişik iddialar ortaya atılmıştı gruptan ayrılan Gulcin Ergul konu ile ilgili gerekli acıklamaları yaptı.......

AMACI ALBUM PARA BAHANE

HEPSİ GRUBUNDAN EVLENİP DUBAİ’YE YERLEŞECEĞİ İCİN AYRILDIĞI KONUŞULAN GULCİN ERGUL, DUZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA ASIL PROBLEMİN PARA OLDUĞUNU SOYLEDİ.

Bu acıklamaya yanıt ise grubun menajeri Şebnem Ozberk’ten geldi: “Amacı album, para bahane!”

Cok aşık oldum arkadaşlar

“Para problemlerinin ne benimle, ne de grup uyeleriyle alakası var. Bu tamamen muzik şirketiyle ilgili” diyen şebnem Ozberk, yaşananların kendisini cok şaşırttığını belirtti. Gulcin’in “Ben cok aşık oldum arkadaşlar. Dubai’ye gidip bir deneyeceğim. Bakalım yapabilecek miyim, yapamayacak mıyım” diyerek gruptan ayrıldığını anlatan Ozberk, sozlerine şoyle devam etti: “şirketten de bu şekilde izin alıp gitti. Kızların cocukluk arkadaşı aşık olmuş. Boyle bir şeye hayır mı diyecektik?”

Onu Dubai’de sanıyorduk

Ozberk, kendilerinin bu acıklamayı kabul ettiklerini, ama cok gecmeden Gulcin’in solo album hazırlığına başladığını duyduklarını anlattı: “Biz Gulcin’in Dubai’ye gittiğini duşunuyorduk. Derken insanlar telefon acıp ‘Gulcin album yapıyormuş’ demeye başladı. Onlara ‘Gulcin burada bile değil, Dubai’de’ dedik. Fakat soylenenler sanırım doğru cıktı. Kızlar buyuk bir haksızlığa uğradı.”

Şebnem Ozberk, aynı zamanda Hepsi uyelerinden Cemre’nin de annesi...