Guneşi Gordum filimi ile beğeni toplayan Mahsun Kırmızıgul basında hemen hemen hergun karşımızda.....

ROPORTAJDA MAHSUN KRİTERİ!

“GUNEŞİ GORDUM”UN HEMEN HEMEN TUM OYUNCULARI GAZETELERE ROPORTAJ VERİYOR. MAHSUN KIRMIZIGUL İSE “20-25 GUN BEKLEYECEĞİM. FİLM HAKKINDA HANGİ YAYIN BİZİM YANIMIZDA OLURSA, ROPORTAJI ONA VERECEĞİM” DİYOR...

VİZYONA girdiği ilk gun kapalı gişe oynayan, Mahsun Kırmızıgul’un yazıp yonettiği “Guneşi Gordum” filmi, bir hafta icinde 1 milyon izleyici sayısına dayandı. Filmin hemen hemen tum başrol oyuncuları gazetelere roportajlar veriyor. Ama herkes Kırmızıgul’le filmden sonraki ilk soyleşiyi yapma peşinde. Kırmızıgul ise kendisini arayan gazetecilere verdiği yanıtla, yeni bir roportaj kriteri belirledi.

“FİLM daha yeni vizyona girdi. 20-25 gun bekleyeceğim. Film hakkında hangi gazete daha cok haber yaparsa, hangi yayın bizim yanımızda olursa, roportajı ona vereceğim” diyen Kırmızıgul, anlaşılan şu sıralar medya takip merkezlerinden gelen raporlara bakarak roportaj vereceği gazeteyi belirlemeye calışıyor. Film hakkında olumsuz eleştiri yapan gazetelerin ise roportajı kapma şansı duşuk gorunuyor.