meryem uzerli dini meryem uzerli nin sevgilisi nin annesi ailesi ailesi
Muhteşem Yuzyıl dizisinde Hurrem sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli ile yapılan roportajı sizler icin paylaşıyorum.Bakalım dizideki ismiyle Hurrem gercek ismiyle Meryem Uzerli'nin ozel hayatıyla ilgili sırları ve anlatacakları nelermiş

- Turkiye’ye gelmeye karar verirken endişe duydunuz mu?
Her şey 4 gun icinde oldu. ‘Soğuk suya atladım’ diyebiliriz. Gelir-gelmez, işime odaklandım. Sadece ‘kendimi burada yalnız hissedeceğim’ korkusu oldu.
- Diziye yapılan eleştirileri nasıl yorumluyorsunuz?
Daha tanıtımları yapılırken yargılamaya başladılar, cok şaşırdım. İlk bolum yayınlandıktan sonra biraz tedirgin oldum. Turk insanını tanımıyordum, nasıl bir tepki goreceğimizden de pek emin değildim.
- Ya aileniz? Onlar da tedirgin oldu mu?
Ailem tedirgin değil ‘canak anten’ sahibi oldu! Turk kanallarını izlemeye başladılar. İnsanların daha yayınlanmayan bir diziyle ilgili konuşmasına anlam veremediler.

ONUN YOLU KOTU BEN DİSİPLİNLİYİM
Hurrem Sultan ile aramızda şoyle bir fark var: Ben disiplinli ve iyi bir şekilde calışıyorum. Hurrem ise arkadan oyun cevirerek, kotu bir yol izliyor. O hedefine ulaşmak icin birini harcayabilir. Ben amacım icin kimseyi harcamam.

ERKEKLERİ YOLDA YURURKEN GORUYORUM, O DA 5 SANİYE!
- İstanbul’a alışabildiniz mi?
3-4 aydır buradayım. Vaktimin yuzde 95′i sette geciyor. Set dışında evde senaryo calışıyorum. Dışarı da cıkıyorum ama cok az…
- İstanbul’a gelince ozel hayatınızda bir değişiklik oldu mu?
Buraya geldiğimde bekardım hala da bekarım! Benimle sevgili olmak gibi bir teşebbuste bulunan da olmadı… Set dışında yolda yururken goruyorum erkekleri, o da 5 saniye…
- Hangi erkekler ilginizi ceker?
Tam olarak bunu tarif edemem. Yani şoyle bir adam, şoyle bir surat diyemem. Bir adamla karşılaştığım zaman gozunde o ışığı gorursem, ilgimi ceker.

Cekim biter Meryem olur eve giderim
- Set dışında ‘Hurrem’ psikolojisini yaşıyor musunuz?
‘Hurrem Sultan’ kıyafetlerini cıkartıp kendi kıyafetlerimi giydiğimde Meryem oluyorum ve evime gidiyorum.
- ‘Vamp’ bir yuzunuz var, cok da sıcakkanlısınız. Duruşunuzla mı alakalı?
Kendimi nasıl hissediyorsam oyle duruyorum. Bunun icin ekstra bir şey yapmıyorum. Cok cabuk utanan bir insanım.
- Halit Ergenc ile opuşme sahneniz yuzunden eşi Berguzar Korel’le aralarında sorun cıktığı iddia edildi. Berguzar Hanım’la tanıştınız mı?
Hayır, tanışmadık. Bu haberleri biz de okuduk. Oyle bir şey olmadığını da biliyorum.
- Kendinizi guzel buluyor musunuz?
Burnumu seviyorum. Geriye kalan her şeyi de olduğu gibi kabul ettim. Boyle seviyorum kendimi.

(Akşam)