Sibel Uresin Cok Eşlilik
İlginc konulara değinmesiyle dikkat ceken Sibel Uresin biliyorsunuz ki cok eşlilik yasal olsun acıklamasıyla buyuk bir tartışma cıkaran Sibel Uresin'e ABD 'den de destek gelmişti..Seda Sayan'ın programına cıkarak ilginc yorumlarına devam ederek herkesi şaşırttı..İşte haberin detayları....

Cok eşliliği, kadınların şiddet gormeyi hak ettiğini savunan Sibel Uresin, yeni bir akıl tutulmasıyla gundemde! Haberi okuyun ve lutfen sorumuza cevap verin: sizce bu kadın ne yapmaya calışıyor?
Daha once yaptığı ‘cok eşlilik yasal olsun’ ve ‘kadınların coğu kendi dilleri yuzunden dayak yiyor’ acıklamalarıyla dikkatleri uzerine ceken Sibel Uresin ‘Kocama arkadaşımı tavsiye ettim’ sozleriyle canlı yayında Seda Sayan'ın bile ağzını acık bıraktı.
Beyaz TV 'de, Seda Sayan'ın bugunku konukları arasında yer alan Sibel Uresin, cift eşlilik konusunda kendisine yoneltilen eleştirilere: "Hic cift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum. Eğer ben sadece kendi ofisimde bana gelen cok eşlileri değerlendirecek olursam; ' İstanbul 'da tek eşli hic yok' diye net bir cumle kurabilirim." dedi.
Kocasına ikinci bir eş alması icin musaade ettiğini belirten Uresin: "Ben kocama bekar arkadaşımı gosterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" sozleriyle ekran başındakileri şaşırttı.