altan gordum haberleri
vahide gordum altan gordum

Sevgili melekler, usta oyuncu Altan Gordum eşi Vahide Gordum ile boşanacakları yolunda ki soylentilere sertce cevap verdi. ''Biz Haluk Aşkın cifti değiliz !'' diyerek gonderme yapan Altan Gordum cok sinirliydi. İşte Vahide Gordum Altan Gordum haberleri, haberin detayları...

Bir suredir meme kanseri tedavisi goren unlu oyuncu Vahide Gordum'un eşi Altan Gordum ile evlerini ayırdığı ve boşanma aşamasında olduğu iddiası gundeme geldi. Ancak sanatcının eşi Altan Gordum, yakın cevrelerine dayandırılan iddiayı reddetti.

Eşinin Eskişehir'de Levent Semerci'nin yonettiği "Ayhan Hanım" filminin setinde olduğunu soyleyen Gordum, "Bu boşanma haberi nereden cıktı anlayamıyorum. Vahide beni boşuyormuş ama benim haberim yok. Bir de evi ayırmışız, nereden biliyorsun kardeşim benim yanımda mı geziyorsun? Oyle bir şey olsa, o aşamalara gelinse bunun acıklamasını yapar soyleriz. Niye gizli saklı yurutelim. Zaten birkac gun once hep beraber basına roportaj verdik. Vahide şimdi gecen yıldan kalma Eskişehir'deki sinema filminin cekiminde, ben de İzmir'de bir yaz kampına katıldım. Oradan donuyorum. Her şey yolunda, bir sorunumuz yok. Sabah Vahide'yi aradım, cıkan iddiayı anlattım. 'Muhatap bile olmayalım, cevap vermeye bile değmez' dedi.

Son donemde basında surekli bazı ciftleri ayırıp sonra cocukları icin bir araya getirme modası başladı. Herkes aşağıya Bodrum'a indi, yukarılarda biz kaldık diye mi boyle bir şey bize denk geldi acaba? Boyle asılsız bir şeyi yazmak ayıp ama bizim cocuğumuz ve sevenlerimiz var. Herkes gereksiz yere uzuldu" dedi.