unlu oyuncularımızdan Hatice Aslan hic aşkı tatmadığını samimi cumlerle ifade etti.....

yapılan roportajda oyuncu aşka dair konuştu......

HATİCE ASLAN'DAN AŞK İTİRAFI!

İKİ KEZ EVLENEN OYUNCU, AŞKI HENUZ TATMADIĞINI SOYLEDİ...

Serra Yılmaz'ın sunduğu yemek programının konuğu olan oyuncu Hatice Aslan, aşk ile ilgili duşuncelerini izleyenlerle paylaştı.

'Benim zaman zaman değişen bir duygum o. Acıkcası gercekten aşık olup olmadığımı anlayamıyorum. Beğenirim, cok beğenirim. Beğendiğim insana da beğendiğimi belli ederim' diye konuşan Hatice Aslan, aşkı kelimelerle tarif edemeyeceğini anlattı.

Evliliklerinin ikisinde de eşlerinin cok farklı tipler olduğuna değinen Hatice Aslan, belirli bir tipinin olmadığını soyledi.

Aşk icin cok şeyi goze alıp almayacağı sorulan Hatice Aslan, 'Bilmiyorum. Kendimi cok seviyorum bir kere. Oyle bir koruma yanım var. Cok uzulduğum bir şeyin uzerine cok gitmem. Kendimle ilgili ruhumu dinlerim. Ona bi sorarım, eğer 'mutluluk' devam ediyorsa icimde 'tamam' derim. Toplumun koyduğu kurallar beni cok ilgilendirmiyor. Kendime gore değerlerim var. Doğrularım var. Kendime sorduğum zaman 'mutluluk' şeyini alıyorsam 'tamam'dır' yanıtını verdi.

Tedirgin edici bir şey olduğu zaman hemen kactığını ve kacacak şeylerinin de cok olduğunu anlatan Hatice Aslan, aşık olup olmadığı konusunda ise şu ifadeleri kullandı:

'Ben herhalde daha henuz aşık olmadım. Cok beğendiğim ve sevdiğim insanlar oldu. Beraber olmak istediğim, yan yana olmak istediğim oldu. Ama gercek anlamda eğer tarifte soylenen aşklarsa ben oyle bir aşk yaşamadım.'