Unlu oyuncularımızdan Nilgun Belgun gectiğimiz gunlerde arızalı erkeklerden hoşlandığını soylemişti şimdidde Issız Adam filimini eleştiren oyuncu neler soyledi.....

'ISSIZMIŞ, ISLIYMIŞ YEMEM BUNLARI!'

NİLGUN BELGUN, YİNE KAHKAHA BOMBARDIMANINA SOKTU. İŞTE BELGUN'UN 'ISSIZ ADAM' TANIMLAMASI...

Reha Muhtar'ın CNNTURK'teki programına konuk olan tiyatrocu Nilgun Belgun, Sabah Gazetesi'nde yazan Ayşe Ozyılmazel'in 'Issız Adam'larla ilgili değerlendirmesinden sonra ekran başındakileri gulduren konuşmalar yaptı.

'Hayatım ben artık bunları yemiyorum. Issızmış, ıslıymış, ben adamın yuzune bakar bakmaz anlıyorum. Adamın durumu nedir, arıza mıdır, ıssız mıdır... Ben o yaşları gectim artık' diyen Nilgun Belgun, kendi gencliğinde ortalıkta bu kadar ıssız adam olmadığını, tek tuk bulunduğunu soyleyerek 'Şimdi coğalmış. O yuzden bu kızlara yazık' diye konuştu.

Nilgun Belgun'un 'arıza' olarak tanımladığı ıssız adam tarifi ise şoyleydi:

'Canım ıssız adam istiyorsa bile bile secerim ya da secmem. Bunlar biraz arıza adamlar olur. Kendi kendiyle barışık olmayan, triplerde havalardadır. Birden yalnız kalmak ister, bunalıma girer, bir gidip geleyim seni de rahat bırakayım falan der.. Yani bunlar o kadar bariz ve bellidir ki. Sen uğraşmak istiyorsan cekicidir tabi.'

Reha Muhtar'ın 'Beni hangi kategoriye sokuyorsunuz?' sorusu uzerine de Nilgun Belgun, 'Reha sen gayet iyi durumdasın, bence kendini bozma, olduğun gibi kal. Biz, kadınları tanıyan ve işini bilen, ağzı var dili yok erkek diyoruz sana' şeklinde konuştu.