Bursa ’da ikamet eden Mustafa Kemal Badoğlu, 1995 yılında Ahu Celik Tencereleri ’nin sahibi Ahmet Hamdi Ucarok'un yaptığı, ’161 parca celik tencere seti alana 300 metrekare arsa bedava ’ kampanyasından yaralanarak ileriye donuk bir yatırım yapmak istedi. Kampanyadan yararlanan tencere sahipleri, 1-2 senede odemelerini tamamladı. Aldıkları arsaların değerlendiğini goren vatandaşların yuzleri guldu. İşlere yetişemeyen Ucarok, vekaletler verince hem kampanyanın hem Ucarok ’un sonu geldi. Vekaleti alanlar yetkilerini kotuye kullanıp arsaları tencere alan kişilere değil, başka şahıslara veya kendi uzerlerine gecirdi. Ortaya bir anda binlerce mağdur cıktı.
Hakkında acılan davalarla arsaların verilmediğini oğrenen Ucarok yeni yatırımlara hazırlanırken, hak sahiplerinin hakkını odeme mucadelesine girişti. Ucarok boylelikle, elindeki tum birikimini kaybetti. Acılan davalar sonucu cezaevine duşen Ucarok, bir sure sonra mahkeme tarafından tahliye edildi. Elindeki butun birikimini kaybeden Ucarok 2016 yılında vefat etti. Bursa'da, tencere karşılığı arsa kampanyası mağduru: 20 senedir bekliyoruz
Tencere mağdurlarından olan Mustafa Kemal Badoğlu, eşi Neriman Badoğlu adına 20 yıl once boyle bir kampanya ile tencere aldıklarını belirterek şu acıklamalarda bulundu: “O zamanın fiyatıyla 45 bin liraya tencere setini taksit taksit odemesini gercekleştirerek aldık. Ancak taksitler bitince Aydın ’ın Didim ilcesinden bize verilmesi gereken arsa verilmedi. Bizler de hakkımızı aramak istediğimizde oğrendik ki, Ahmet bey bize verilmesi icin bazı bolgelerdeki yerlerin vekaletini oradaki yetkililere vermiş. Onlar da arsaları satmış veya uzerlerine gecirince ortada kaldık.
Sonra Konya ’dan bize arsa verileceği soylendi. Ancak onu da 20 yıl oldu alamadık. 2016 yılında Ahmet Bey vefat etmiş. Konya ’daki vekalet verdiği kişiyle goruştuğumuzde ise hep şu ay, bu ay vaadiyle oyalandık. Oğrendiğimiz kadarıyla taksitleri odemeyenlere de icra kağıdı gitmiş.
Butun makbuzlar, butun evraklar elimizde. Ancak bize verilen bir arsa yok. Bu arsanın verileceği sozleşmede de yer alıyor. Ben bir an once bu konunu cozulmesini istiyorum. 20 senedir bir umutla elimizde makbuzlar bekliyoruz.”

Tencere mağdurlarından olan Mustafa Kemal Badoğlu, eşi Neriman Badoğlu adına 20 yıl once boyle bir kampanya ile tencere aldıklarını belirterek şu acıklamalarda bulundu: “O zamanın fiyatıyla 45 bin liraya tencere setini taksit taksit odemesini gercekleştirerek aldık. Ancak taksitler bitince Aydın ’ın Didim ilcesinden bize verilmesi gereken arsa verilmedi. Bizler de hakkımızı aramak istediğimizde oğrendik ki, Ahmet bey bize verilmesi icin bazı bolgelerdeki yerlerin vekaletini oradaki yetkililere vermiş. Onlar da arsaları satmış veya uzerlerine gecirince ortada kaldık.

Sonra Konya ’dan bize arsa verileceği soylendi. Ancak onu da 20 yıl oldu alamadık. 2016 yılında Ahmet Bey vefat etmiş. Konya ’daki vekalet verdiği kişiyle goruştuğumuzde ise hep şu ay, bu ay vaadiyle oyalandık. Oğrendiğimiz kadarıyla taksitleri odemeyenlere de icra kağıdı gitmiş.

Butun makbuzlar, butun evraklar elimizde. Ancak bize verilen bir arsa yok. Bu arsanın verileceği sozleşmede de yer alıyor. Ben bir an once bu konunu cozulmesini istiyorum. 20 senedir bir umutla elimizde makbuzlar bekliyoruz.”