unlu şarkıcalar eski sevgili kavgasına tutuştular ve hatta bunu abartarak arkadaşlık sitesi olan facebook ta reklam yapan Gunel konuyu kapatmayacak gibi.......

'BU FOTOĞRAF DA SANA KAPAK OLSUN!'

AZERİ KIZI GUNEL, EBRU GUNDEŞ'LE BİRLİKTE OLAN ESKİ AŞKI REZA ZARRAB'IN KENDİSİNE GONDERDİĞİ CİCEĞİ FACEBOOK'A KOYDU. ALTINA DA BU NOTU DUŞTU...

Ebru Gundeş ile Gunel arasında şu sıralar muthiş bir kapışma yaşanıyor. Kavga konusu ise Azeri işadamı ve besteci Reza Zarrab. Zarrab, 8 yıldır birlikte olduğu Gunel'i terk ederek bir sure once Gundeş'le birlikte olmaya başladı.

Ancak bu işe cok bozulan Gunel, sevgilisini calmakla sucladığı rakibesini yerden yere vurdu. Akşam'ın haberine gore Gunel'in, 'Reza hala beni seviyor ve cicek gonderiyor. Hatta Ebru Gundeş'in yanından bana mesaj atıp, 'Beni affet hemen koşup geleyim' diyor' acıklamaları ortalığı iyice karıştırdı. Bu gelişme uzerine Zarrab, 'Ona ne mesaj ne de cicek yolladım. Ama Ebru Hanım'a omrumun sonuna dek cicek yollayacağım' dedi.

KANIT CİCEK Azeri işadamının bu sozlerinin ardından sinirlenen Gunel ise dun facebook'ta atağa kalktı. Azeri kızı, facebook'taki sayfasında Zarrab'ın gonderdiği ciceğin resmini yayınlayarak altına da 'Bu resim sana kapak olsun Reza'