'TANIŞIR TANIŞMAZ YATAĞA GİRDİK!'

KANALTURK EKRANLARINDA EBRU AKEL'İN SUNDUĞU PROGRAMA KONUK OLAN EBRU CUNDUBEYOĞLU VE HAKAN YILMAZ, KISA SUREDE EKRANLARIN EN SEVİLEN CİFTLERİNDEN OLDU....
Cekimlerine bir suredir ara verilen ve evli bir ciftin yatak odası hikayelerinin anlatıldığı dizide karı-kocayı oynayan Cundubeyoğlu ve Yılmaz'ın bir anısı ekran başındakileri de bir hayli guldurdu.
Cundubeyoğlu, o komik olayı şoyle anlattı: 'Biz bu diziden once birbirimizi biliyorduk ama daha once tanışmamıştık. Dizinin demo cekimi yapılacaktı. Gun verildi. Bizim hikayemiz surekli bir karı-kocanın yatak odasında yaşadıkları falan. Tabii ki yatak odası sahnesi ile başlayacak. Hala anlatırken cok guluyoruz, gittik, hazırlandık, ben gecceliklerimi giydim, geldim. Biz boyle olduk 'Merhaba, Ebru, merhaba Hakan. Yatağa girelim mi?'
Kahkahalarla o gun yaşadıklarını anlatan ve canlandırma da yapan Hakan Yılmaz ve Cundubeyoğlu, ekran başındakileri de cok guldurdu. Ebru Cundubeyoğlu, 'Tanıştık ve hemen yatağa girelim! Boyle sacma bir şey yaşadık. Hic olmazsa bizi biraraya getirselermiş, biraz tanısaymışız birbirimizi, direk biz yatağa girdik!' diye konuştu.
Bu diziyle birlikte birbirlerini tanıdıktan sonra cok iyi dost olduklarını ifade eden Ebru Cundubeyoğlu, 'Omur boyu bu dostluğumuz devam eder' dedi.