VADİ'Yİ KARIŞTIRAN JENERİK!

KURTLAR VADİSİ PUSU’DA HATİCE ŞENDİL’İN İSMİ JENERİKTE 2’NCİ SIRAYA YUKSELDİ ORTALIK KARIŞTI...
KURTLAR Vadisi Pusu dizisine Polat’ın annesinin evlenmesini istediği Ebru karakteriyle dahil olan Hatice Şendil’in isminin jenerikte Necati Şaşmaz’ın ardından ikinci sıraya yerleşmesi kafa karıştırdı. Şendil’in adının “Buyuk İskender” (Musa Uzunlar), “Muro” (Mustafa Ustundağ), “Memati” (Gurkan Uygun) gibi isimlerin onune gecmesi genc oyuncunun Necati Şaşmaz ile ilişki yaşadıkları iddiasını tekrar gundeme getirdi. Hatice Şendil’in jeneriğe Necati Şaşmaz’ın “gonul kontenjanından” girdiği de iddia edildi.
Şendil bu dedikodularla ilgili olarak sessizliğini ilk kez VATAN’a bozdu: “Jenerikte ismimin ikinci sırada yer alması cok teknik bir olay. Bunu herkes bilir. Bugune kadar hep başrol oynadım ve adım ya birinci, ya da ikinci yazılıyordu. Sinema tarihinde de boyledir, dunyada da. Başka bir acıklaması yoktur. Başrol erkek ve başrol kadın, bir ve iki diye yazılır. Her yerde boyledir. Ben de kadın başrolum.” Şendil, Şaşmaz ile ilişkisi konusunda yorum yapmadı.