Avrupa Yakası adlı dizide oynayan Kubilay isimli oyuncu Vural Celik yeni bir diziyle karşımıza cıkıyor....

'AVRUPA YAKASI'NDA DOST YOK!

'CSI' İSİMLİ YENİ BİR DİZİDE KOMİSER ROLUYLE EKRANA GELMEYE HAZIRLANAN VURAL CELİK ŞOHRETİ YAKALADIĞI 'AVRUPA YAKASI'NI ARTIK İZLEYEMEDİĞİNİ SOYLEDİ: ANILARIM VAR, COK UZULUYORUM..

'Avrupa Yakası ile şohreti yakalayan Vural Celik, Tuba Unsal'la başrolleri paylaşacağı 'CSI' adlı diziyle ekrana donecek. Amerikan yapımı 'CSI' dizisini ti'ye alan polisiye komedide bir komiseri canlandıracak olan Celik, bu rol icin kilo aldığını soyluyor... 'Avrupa Yakası'ndan dargın ayrılan oyuncu 'Bu konuyla ilgili duygularım cok karışık! 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri cok başka ama uzgunum kimseyi ozlemedim ve kimseyle goruşmuyorum' diye konuşuyor.

* TRT'de yayınlanacak 'CSI' adlı bir diziye başlıyorsunuz. Rolunuzden bahseder misiniz?
Kriminal polisiye-komedi turunde bir yapım. Turkiye'de bu turde bir dizi ilk kez cekiliyor. Ben Ziyan Zebiloğlu adlı bir başkomiseri canlandırıyorum. Dizi, adından da anlaşılacağı uzere Amerikan 'CSI' isimli dizinin bir ironisi...

TUBA UNSAL COK ZEKİ
* Biraz kilo almış gorduk sizi. Bu rol icin mi?
Kısmen! Aslında biraz estetik biraz da sağlık problemleri nedeniyle 15-20 kilo vermeyi duşunuyordum. Ama bu proje icin teklif geldiğinde, yazarımız Alkan Demiralp'in de ricasıyla Ziyan karakteri icin birkac kilo daha aldım. Ama herkes boyle daha şeker gorunduğumu soyluyor.

* Genellikle komik rollerde cıkıyorsunuz karşımıza. Bu sizin tercihiniz mi?
Evet, komedi dizilerindeki performansım nedeniyle genellikle bu yonde teklifler geliyor. Ama bu dizide Ziyan Zebiloğlu'nun ic dunyasını da ziyaret edeceğiz. Aslında cok yufka yurekli, muzip, komik, sinirli ve romantik bir aşk adamı Ziyan... Ama diğer tiplemelerimden cok farklı olacağı kesin! Bu yuzden cok heyecanlıyım. Bu rolumle de hayranlarımı mutlu etmeyi cok istiyorum.

* Tuba Unsal'la başrol oynuyorsunuz değil mi?
Evet! Tuba'nın partnerim olması beni cok mutlu etti. Cunku cok zeki, sevimli ve enerjisi yuksek bir insan... Bu proje sayesinde kendisiyle tanıştık ama kısa zamanda dostluk ve samimiyet adına cok yol kat ettik. Umarım bu enerji, diziye de yansır. Ayrıca Yalcın Gulhan'ın da oynaması bize ayrı bir mutluluk kattı. Daha bircok oyuncu arkadaşımız var. Hepsini soylemeyeyim surpriz olsun ama cok şeker bir kadro oluşturduk. TRT de her turlu desteğiyle yanımızda bulunuyor. Bu da bize guc veriyor.

* Oyunculuk kariyerinizle ilgili onumuzdeki gunlerde neler yapmak istiyorsunuz?
Oyunculuğun hedefi olmaz. Oyunculukta son durak asla olmaz. Cunku her yaştan karakteri oynayabilirsiniz. Hayatınızın son gunlerini yaşarken bile hÂl sete gidip geliyor olabilirsiniz. Aslında bizim mesleğin kutsallığı ve guzelliği de buradadır.

* Peki ozel hayatınıza gelecek olursak...
Yalnızım! Ve evet bizler yalnızız! Bizlerde kimyamızdan ileri gelen bir farklılık vardır. Kolay sevemez, kolay aşık olamaz, kolay dost edinemeyiz. Hepimizin farklı karakteristik ozellikleri var ama şu bir gercektir ki; hepimiz duygusalız. Duygusuz sanatcı olmaz! Tabii ki bizler de aşık olmak, bir suru dostumuzun olduğu bir yaşam surmek isteriz ama coğu kez bunu başaramayız. Biz, diğer insanlardan daha cok yalnız kalırız. Ama yine de sevenlerimizin sevgisi var ve bu bizim aldığımız en guzel gıda!

* Ya evlilik?
Şu an hayatımda biri yok ama yuva ve cocuk konulu ruyalar gormeye başladım. Cocukları cok seviyorum. İki tane dunya tatlısı yeğenim var. Şimdilik cocuk hasretimi onlarla gideriyorum. Umarım ben de sevgi dolu bir evlilik yapar, sağlıklı ve şirin cocuklara sahip olurum.

* 'Avrupa Yakası'ndan kus ayrıldınız...
Duygularım cok karışık! Mesleki kariyerime kattığı şeyler acısından 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri başka. Cok guzel gunlerim oldu. Şohreti 'Avrupa Yakası' ile yakaladım. Halkın sevgisini kazandım. Rahat yaşayacağım kapital sahibi oldum. Ama sıkıntılı gunler de gecirdim. Ruzgarlar samyeli olarak değil de, lodos şeklinde esmeye başlamıştı. Bu ruzgarların beni oradan ucuracağı aşikardı. Dostlarımı ozlemedim. Kimseyle goruşmuyorum. Hulya Avşar haklı, bu camiada gercek dost bulmak zor. Beni en cok uzen şey; arkadaşım dediğim ve daha once başka projelerde de calıştığım insanların diziden sonra beni aramaması!

* Diziyi izliyor musunuz?
Hayır! Ne de olsa anılar var. Hem kotu hem de guzel anıları anımsattığı icin izlemek istemiyorum. Birkac kez denedim ama uzulmeme neden oldu. Diziye tekrar dahil olmam ise mumkun değil.

* 'Avrupa Yakası'nda oyunculuğunuz kadar sesinizle de dikkat cekmiştiniz. Peki album yapmayı duşunur musunuz?
Bu konuda yetenekli olduğum soyleniyor. Ama album yapma ve sahneye cıkma konusunda istekli olduğum soylenemez. Ben aktorum, şarkı soylemek başka bir dal. Benim şarkı soyleme yerim bir dizi, bir film veya bir muzikal olabilir. Ama bu konuda o kadar cok e-mail alıyorum ki, belki bir single yapabilirim. Şartların oluştuğuna inandığım zaman gercekleşebilecek bir şey bu! Fakat bu single'ı yaptığım zaman Gulenay gibi herkesi ağlatacağım kesin!

Mahsun'un ufku beni buyuluyor!

* Turk Sineması 8-9 yıldır atakta! Artık filmlerimiz gişede Hollywood filmlerini bile sollamaya başladı. Ne duşunuyorsunuz?
Turk Sineması'na uzun bir aradan sonra taze kan geldi ve artık eskisi kadar sağlıklı. Bu durum beni mutlu ediyor. Sektorumuzun canlı kalması hepimizin dileği cunku bizler oyuncuyuz. Bu dunya arenasında sanatımızın devamı icin onemli.

* Mahsun Kırmızıgul'un yeni filmi 'Guneşi Gordum' de vizyonda! Oyuncu olarak Kırmızıgul'u nasıl buluyorsunuz?
Bu soru beni cok mutlu etti. Mahsun'u tebrik ediyorum. İlk filmi 'Beyaz Melek'i sinemada seyrettim ve yeni filmini de seyretmek icin sabırsızlanıyorum. Mahsun'un ufku, derinliği, gozlemciliği ve disiplini beni cok buyuledi. Ulkemizde Cağan Irmak ve Nuri Bilge Ceylan filmleri sabırsızlıkla bekleniyordu. Bundan sonra Mahsun Kırmızıgul filmleri de sabırsızlıkla beklenecek.