unlu model reklam cekimleri icin Turkiye'ye gelmişti cekimlerden fırsat buldukca kendisini dışarı atan unlu manken diri vucudunu boks yapmaya bağladı.......
BOKSOR LİMA!

BİR REKLAM FİLMİ CEKİMİ İCİN İSTANBUL’A GELEN ADRİANA LİMA, FORMUNU LOKMALARINI SAYARAK DEĞİL, BOKS YAPARAK KORUDUĞUNU SOYLEDİ...
İki yıldır boks calıştığını belirten top model, “Bugune kadar biriyle dovuşmedim hic. Ama sol kroşem cok sağlamdır” dedi.
Sol kroşem cok sağlamdır
“Var mısın Yok musun” yarışmasına katılmak uzere kısa sure once Turkiye’ye gelen Adriana Lima, bu kez de bir reklam filmi cekimi nedeniyle ıstanbul’da... Cekimlerden fırsat buldukca Kapalıcarşı’dan Sultanahmet’e kadar ıstanbul’un gorulmeye değer her yerini dolaşmaya calışan top model, onceki gun birkac saatini de Kelebek’e ayırdı. Ve bu kısıtlı zamanda hem Mehmet Turgut’a poz hem de sorularımıza yanıt verdi.
İlk ziyaretinizden bu yana her şey nasıl gidiyor?
- Her şey gercekten cok guzel gidiyor. Tekrar Turkiye’de olmak cok hoş... En kısa zamanda buraya tekrar geleceğimi biliyordum.
Nasıl tahmin ettiniz bunu?
- Gecen gelişimde bu reklam filmi icin anlaşmalarımızı neredeyse tamamlamıştık cunku...
Ama bize hicbir şey soylemediniz...
- Soyleyemezdim cunku son ana kadar her şey kesin olarak belli değildir.
ACUN VE AİLESİYLE GORUŞTUM
Bu gelişinizde onceki ziyaretinizde tanıştığınız herhangi biriyle goruştunuz mu?
- Acun Ilıcalı ve ailesiyle goruştum. Birlikte akşam yemeği yedik. Gercekten hem Acun hem de ailesi cok tatlı. Karısı mutlu ve guzel bir kadın. ıki tane de cok şirin cocukları var.
Cocuklar sizi gorunce hatırladılar mı?
- Evet, hemen tanıdılar.
Peki siz cocukları seviyor musunuz?
- Evet, hem de cok seviyorum. Tabii iyi huylu ve uslu olanları!
Bu gelişinizde ıstanbul’u gezebilecek vakit buldunuz mu?
- Sultanahmet Camii’ne ve Ayasofya’ya gitik. Sonra Kapalı Carşı’yı gezdik, hatta oradayken “Keşke biraz daha vaktim olsaydı” diye gecirdim icimden. Cunku cok farklı urunler satan binlerce dukkan vardı, hepsini dolaşmaya maalesef zamanım yetmedi.
Yoresel urunlere, eşyalara meraklı mısınız?
- Geleneksel olan her şeye bayılırım. Turkiye’nin deri konusunda iyi olduğunu bildiğim icin bu gelişimde daha cok deriden yapılmış urunler aldım.
Turk lokumu da yemişsinizdir siz...
- Yemez olur muyum... Ustelik cok da sevdim. En guzel ceşidi bana kalırsa cifte kavrulmuş olanlar.
İKİ YILDIR BOKS YAPIYORUM
Mesleğiniz gereği belki de cok yememelisiniz. Kilo yapabilir...
- Kilo almak gibi bir problemim hic olmadı.
Formunuzu nasıl koruyorsunuz peki?
- Surekli boks yapıyorum...
En son ne zaman yaptınız mesela?
- Dun... O sporu hic aksatmıyorum. Bu sayede hem form tutuyor hem de cok keyif alıyorum cunku...
Dun de İstanbul’daydınız... Nerede calıştınız ki, otel odasında mı?
- Evet, otelde... Kaldığım otele ozel bir eğitmen geldi.
Boks yapıyor olmanız ilginc... Bugune kadar biriyle dovuştunuz mu hic?
- Hayır, iki yıldır boksla ilgileniyorum ama biriyle dovuşmeyi bugune kadar hic denemedim. Denemek de istemiyorum. Spor yaparken makinelerle mucadele etmeyi tercih ediyorum.
En ağır vuruşunuz hangisi peki?
- Solak olmadığım halde sol kroşem oldukca sağlamdır.
Adriana guclu ve dayanıklı bir kadın
Adriana Lima’ya 1,5 saat ders veren 29 yaşındaki şampiyon boksor Burak Uğur, unlu mankenin kondisyonuna hayran kaldığını cunku sadece bir kez mola vermek şartıyla hic durmadan calışabildiğini anlattı. Birol Topuz’un dovuşculerinden biri olan, Etiler’deki Bujin Fight Studio’da ders veren ve daha once Ozlem Tekin, Pamela Spence, şebnem Schaefer, Ece Sukan, Ozcan Deniz gibi isimlerle calışan Uğur, Lima hakkında şunları anlattı: “Normalde en iyi oğrencilerime bile 30 dakika ders veririm. Lima daha da dayanıklı...
Herkes boksu Adriana gibi yapsa, her gun birer kilo verirler. Ona ayrıca Brezilya halkının savunma sporu olan Jiu-jitsu da calıştırdım. Yaklaşık 15 dakika boyunca Adriana Lima ile boğuştuk. Cok guclu ve dayanıklı bir kadın.”