unlu sanatcı her akşam canlı performansın sunulduğu Kenan Ercetingoz'le Akşam Keyfi programına konuk oldu ve bu akşam la ile ilgili diğer haberielmizde mevcut.........

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ!

KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ YİNE DOPDOLUYDU..

Hakan Aysev, Ferhat Gocer’le aralarında bir sorun olmadığını ama medya sayesinde bir tartışma ortamının yaratıldığını soyledi ve ekledi : ‘Ferhat Gocer, Turkiye’nin en buyuk tenoru diye haberler cıktı. Bu opera gecmişine buyuk bir haksızlıktır.’ dedi.

Sozlerine Ferhat Gocer’in buyuk bir ses olduğunu kabul ederek başlayan Aysev, ‘Ferhat’ı her yerde saygıyla anarım. Sesine saygı duyarım ama bir opera sanatcısı olarak yazılması beni ve operaya yıllarını vermiş arkadaşlarımı rahatsız etti. Ayrıca Ferhat Gocer’le aramızda bir sorun yok. Herkes varmış gibi lanse ediyor.’ dedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ferhat Gocer ise ‘Uc yıl opera korosunda soyledim ama ben yoluma pop şarklı soyleyerek devam ettim. Hakkımda cıkan haberler benden bağımsızdır. Hakancığım, sen de bu haberlere hic kulağını asma. Ben sesini cok beğeniyorum. Opera sanatının en onde gelen isimlerindensin.’ dedi.

Bu konuşma, iki onemli sesin arasında bir gerginliğin olmadığını kanıtlamış oldu..

Genc ve başarılı oyuncu Duygu Cetinkaya, unlu pop şarkıcısı Murat Dalkılıc’la bir yıla yakın suren bir ilişki yaşadığını kabul etti. Cok seviyeli, saygının ust duzeyde olduğu, keyifli bir ilişki yaşadığını soyleyen Cetinkaya, ayrılık zamanı geldiğinde ayrıldıklarını ama şuan cok iyi arkadaş olduklarını, dostluklarını kaybetmediklerinin bunun da cok oenmli bir şey olduğunu soyledi.

Yeni bir ilişkisi olduğunu soyleyen Duygu Cetinkaya, yeni sevgilisinin bir oyuncu olduğunu doğruladı. Genc oyuncu daha once yaptığı bir roportajında ‘Bu camiadan kimseyle birlikte olmam!’ demişti. Bu sozunu kendisine hatırlatan Kenan Ercetingoz’e, ‘O cok eski bir roportajım. Zaten ben bu camiada olup da fazla goze batmayan insanlarla beraber oldum.’ Cevabını verdi..

Gecmişte kariyerinde bir ust kademeye cıkabilmek icin bikinili poz vermek zorunda kaldığını soyleyen Duygu Cetinkaya, bir daha boyle bir yanlışa duşmeyeceğini soyledi.

Bikinili pozları yuzunden cok konuşulan Cetinkaya, fotoğrafların yanlış yerlerde kullanıldığını belirterek, ‘Bir daha bikinili poz vermem. Cok kotu yerlere duştu. Kariyerimde bir sonraki basamağa gecebilmek icin bunu yapmak zorunda kaldım. Simge Tertemiz de aynı şeyi yaptı.’ acıklamasını yaptı..

Cılgın Dershane dizisinde rol arkadaşı Yağmur Atacan’la yakınlaştığı bir sahnede Pınar Altuğ tarafından opuşme sahnesinin cıkarıldığı haberlerini yalanlayan genc oyuncu Duygu Cetinkaya, oyunculuğun gerektirdiği her şeyi senaryo gereğince yapacağını yoksa oyunculuğun bir anlam taşımayacağını soyledi.

Hakan Aysev, onune gelen herkesin album yapmasından yakınarak, 'Arsasını, arabasını, malını mulkunu satan, album cıkartır oldu. E bu da haliyle muzikte bir kirliliğe sebep oldu. Bu kirliliğin yanında herkes dinlesin diye naif, guzel bir album cıkardım.' dedi.

Hakan Aysev, Metin Ozulku'ye albumdeki yardımları icin cok teşekkur ettiğini soyleyerek, 'Buradan ona cok buyuk selamlar yolluyorum. Bu album onun eseridir. Ona cok teşekkur ediyorum!' dedi..