eve duşen yıldırım
gizem karaca
eve duşen yıldırım muzazzez

Tatile giren ve ilgiyle izlenen dizilerden Eve Duşen Yıldırım dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca aracına takılan GPS anteni sayesinde her an babası tarafından kontrol altında olduğunu soyledi. Gizem Karaca haberleri, işte haberin detayları..

Babası henuz 19 yaşında olan Karaca’nın aracına taktırdığı takip cihazıyla nereye gittiğinden surekli haberdar oluyor.

İşi dışında ozel hayatında hic ortalarda gozukmeyen Karaca, “Henuz 19 yaşındayım. Ne aileme, ne yapım şirketime, ne de kendime ozel hayatım ile ilgili bir damga vurulsun istemiyorum. Sadece işimle ve başarılarımla gundemde olmak istiyorum ve bunun icin cok calışıyorum. Dizinin ardından hayatım inanılmaz değişti. Tanınan biri oldum. Artık her şeyime cok dikkat ediyorum. Zaten cok titiz bir ailem var. Attığım her adımı da cok iyi biliyorlar. Ozellikle babam gittiğim her yeri bilir. Cunku aracımda takip cihazı var. Beni oradan takip eder” dedi.

ARAC TAKİP SİSTEMİ NEDİR

Arac takip sistemi, araca takılan bir terminal ve GPS anteni sayesinde aractan alınan bilgilerin, GPRS ağı kullanılarak bilgisayara aktarılmasını sağlıyor. Kullanıcılar internet erişimi olan her yerden istedikleri an takip ettikleri aracın guncel konumlarını, harita ve uydu resimleri uzerindeki goruntulerine erişebiliyor.