Sakarya'nın Kemalpaşa Mahallesi Gundoğar Sokak'ta yaşanan olayda, nakliye firması işletirken bir sure once iflas eden Cetin Guler, 65 yaşındaki ağabeyi Bedri Guler'in evine gitti. Babalarından kalan evin tapusunun kendisine verilmesini isteyen Cetin Guler, kavga ettiği ağabeyi Bedri, yengesi Duriye (62) ve yeğeni Tuncay Guler ’i vurdu. Ailenin 23 yaşındaki en kucuk oğlu Berat Guler ise balkondan kacarak kurtuldu. Olayın ardından kacan Cetin Guler'in aracı polis ekiplerince takibe alındı. Sakarya'da ağabeyinin evinde katliam yapan şupheli: Gozum kararmıştı PTS ve Kent Guvenlik Yonetimi Sistemi (KGYS) kameralarından arac, Karasu'da durduruldu. Cinayetin şuphelisi Cetin Guler ve onu saklamaya calıştığı iddia edilen M.T.T gozaltına alındı. Cinayet şuphelisi Cetin Guler, Sakarya Barosu ’ndan bir avukat nezaretinde ilk ifadesini verdi. Guler ’in ifadesinde, sık sık ağladığı ve pişman olduğunu soyleyerek, "Uzun zamandır da ağabeyimle ev konusunda anlaşamıyorduk. En son yine goruştuk, anlaşamadık. Telefonla goruştuğumuzde bana ağır konuştular. Hakaretler etti, sinirlendim. Kendimi kaybettim ve eve gittim. Gozum kararmıştı sonrasını hatırlamıyorum. Keşke boyle olmasaydı. Cok pişmanım.” dediği oğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Cetin Guler ve M.T.T, Sakarya Adliyesi'ne sevk edildi.