UNLULER BİR ARAYA GELDİ!

COK YAKIN DA ATV'DE YAYINLANMAYA BAŞLANACAK 'MASUMLAR' ADLI DİZİNİN GOZ KAMAŞTIRAN BİR OYUNCU KADROSU VAR.
İki kadın ile bir erkek arasındaki gecmişten izler ve tortular taşıyan bir aşk ucgenini konu alan dizide Ozgu Namal'a, Demet Evgar ve Turkiye icin 'sıfır kilo metre' bir oyuncu olan ama ABD ve Avrupa'da iyi tanınan Kenan Ece eşlik ediyor.
ABD'de tiyatro eğitimi goren ve ceşitli oyunlarda rol alan Ece, ayrıca İrlanda'da cekilen iki dizide de rol aldı. Belli ki Osman Sınav yine ilginc bir keşifte bulunmuş. Peki hepsi o kadar mı? Tabiiki değil. Dedim ya, dizinin kadrosu yıldız kaynıyor. Burak Sergen, Hatice Aslan, Rıza Akın, Guneş Hayat ve Teoman Kumbaracı başı gibi cok değerli oyuncular 'Masumlar' icin biraraya geliyor.
Yapım ve yonetimini Osman Sınav'ın ustlendiği dizinin muzikleri ise Aria tarafından hazırlanıyor. Pazartesi gunu 'motor' demeye hazırlanan dizinin, bu ay sonu ya da nisan başında atv ekranlarına gelmesi bekleniyor. 'Masumlar' uc masum ama tutkulu insan arasında gecen bir oykuyu anlatıyor.
Delikanlı, buyuk bir psikolojik travma yaşadığı ayrılık oykusunun ardından 'Ne olursa olsun ben kimseyi aldatmayacağım' diye kendi ne soz veriyor. Başka bir kadınla evlendikten sonra tum hayatını kariyerine adıyor. Calıştığı şirketteki pazarlama mudurluğu pozisyonu, onun tek hedefi haline geliyor. Ama bir gun bakıyorki, surpriz bir atama ile eski sevgilisi o koltukta... Bir yanda karısı ve kızı, diğer tarafta kendi kendine verdiği soz ve yureğinde eski sızılarla bocalamaya başlıyor.
Daha once de yazmıştım. Osman Sınav'ın 'sert' dizilerini eleştirdiğim gunlerde o, 'Pars: Kiraz Operasyonu' filminin galasında tum basın mensuplarının icin de şoyle demişti: 'Yeni bir projem var. Yuksel Aytuğ icin bir de aşk dizisi cekeceğim...' Osman Ağabey ile konuştum. 'Bak, sozumu tutuyorum' dedi. Cok mutlu oldum...
Yuksel Aytuğ-Sabah