pilates deyince nedense aklıma ilk olarak manken Ebru Şallı gelir neden mi sunumunu kendisinin yaptığı programda pilates yaptığı icin neden amator dedim haberimizde..
EBRU ŞALLI,ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

TV8'DEKİ PROGRAMINDA PİLATES YAPAN EBRU ŞALLI, BU KONUDA KENDİNİ ELEŞTİRENLERE BAKIN NE YANIT VERDİ?
Filiz Akın'ın HaberTurk'teki programına konuk olan Ebru Şallı, hafta ici her gun yayınlanan programının bir bolumunde canlı olarak izleyici karşısında pilates yapıyor.
Bunun dunyada bir ilk olduğunu soyleyen Ebru Şallı, bazı eğitmenler ve cevreler tarafından bu konuda yetkin olmamakla, işi uzmanına bırakmakla ilgili eleştirilere yanıt verdi.
'Bu konuda cok tevazu gostermeyeceğim pilates konusunda. Turkiye'de değil, dunyada bir ilk canlı yayında pilates yapmak' diye konuşan Ebru Şallı, canlı yayında 50 dakika boyunca hem doğru nefes alıp hem de uygulamalı bir şekilde anlatmanın hic de kolay olmadığına vurgu yaptı.
Profesyonel insanlardan cok takdir aldığını ifade eden Şallı, aksi yondeki goruşler icin de 'Boyle ufak tefek yorumlar oldu. Ben dunyanın en iyi okulundan eğitimimi aldım. 1,5 ay surdu uygulamalı olarak. Sonra da biz Amerika'dan hocayı buraya getirdik. İleri seviye eğitimimizi aldık. Ben spor akademisi okumadım ama anatomik bilgime programıma gelen doktorlar bile şaşırıyor. Sertifikam var. Elimden geleni yapmak istiyorum' diye konuştu.