gectiğimiz gunlerde Acun'a katılan unlu komedyen Cem Yılmaz izleyicileri yarışmacıları gulmekten kırdı gecirdi.....

KORSANA, 'VAR MISIN, YOK MUSUN?'

KORSANCILAR SİNEMA SEKTORUNUN ARDINDAN YUKSEK REYTİNGLİ PROGRAMLARIN DA DVD'LERİNİ PİYASAYA SURMEYE BAŞLADI. İLK OLARAK CEM YILMAZ'IN YARIŞMACI OLARAK KATILDIĞI 'VAR MISIN, YOK MUSUN?'UN KORSAN DVD'Sİ TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI..

Korsancılar her fırsatı değerlendirmeye başladı. Yıllardır sinema piyasasını ele geciren korsancılar, şimdi de TV dunyasına gozlerini dikti. Ekranlarda yuksek reyting getiren programları hedef belirleyen korsancılar, ilk adımı da Cem Yılmaz'ın katıldığı 'Var mısın, Yok musun?' programıyla attı. Cem Yılmaz'ın losemi hastası Elif icin yarıştığı 'Var Mısın Yok musun?', yayınlandıktan sonra buyuk yankı uyandırmıştı. Herkesi gulmekten kırıp geciren ve adeta programı bir stand-up şovuna donuşturen bolum, gunlerce hem gazete ve televizyonlarda geniş yer almış, hem de unlu yazarların koşelerine konu olmuştu.

KORSANLAR DUYDU
Bu konuda SABAH gazetesi Televizyon Eleştirmeni Yuksel Aytuğ da bir yazı kaleme almış; 'Acun ve Cem, Turkiye'yi ayağa kaldıran yılın en komik şov programını, Show TV'den de onay olarak DVD'ye donuştursun. Gelirini de losemi hastası cocukların hayatlarının kurtarılmasında kullansınlar' demişti. Gorunen o ki; Aytuğ'un sesini Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'dan once korsan satıcılar duydu! Cunku yuksek reyting alan ve başta youtube olmak uzere sanal alemde buyuk ilgi goren bu bolum DVD olarak piyasada. Aytuğ korsancıların bu girişimiyle ilgili olarak; 'Cok cirkin! Belki de pek cok losemi hastası cocuğun hayatının kurtulmasına, kendi rantları uğruna kast ediyorlar' yorumunu yaptı.

KORSANIMIZ CIKMIŞ!
Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ise 'Var mısın Yok musun?'un korsan DVD'sinin piyasaya surulduğunu bildiğini soyledi: 'Beni bu durumdan haberdar eden kişi Cem Yılmaz'dı. Beni aradı ve 'Bizim korsan filmimizi piyasaya cıkarmışlar, haberin var mı?' diyerek olayı anlattı.' Ilıcalı konuyla ilgili, programının yayınlandığı kanalla da konuşacağını belirterek şunları soyledi:

YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM
'Bu durum hukumetin kanayan yarası... Benim bu işten mağdur olmam hic onemli değil. Zaten bakacak olursanız benim bir mağduriyetim de yok. Cunku ben programımın DVD'sini cıkarmayı duşunmuyordum. 'Cem Yılmaz'lı Var mısın Yok musun' korsan dunyasının en komik versiyonu oldu sanırım. Ama bu işe bir konuda mudahil olmak lazım. Kanalımla da konuşup hemen yasal işlem başlatacağım. Boylesine etikten ve ahlaktan uzak bir oluşumda benim de yer aldığımı gosterircesine, korsan DVD uzerine fotoğrafım ve produksyon şirketim yer alıyor. Olayda benim de olduğum gibi kotu bir izlenim yaratmış. Gereken ne ise yapacağım.'