unlu şovmen Beyazıt Ozturk'un sunduğu Beyaz Show a canlı yayında telefon bağlantısına Sezen Aksu bağlanırsa bakalım neler olur......

BEYAZ’DAN, SEZEN’E BUYUK GAF!

UNLU ŞOVMEN BEYAZ’IN PROGRAMINA MİNİK SERCE SEZEN AKSU BAĞLANARAK GUZEL BİR SURPRİZ YAPTI....

Canlı yayına telefonla bağlanan Aksu, oncelerde ismini vermedi ve Beyaz’ı bir sure işletti. Sezen once Beyaz’ı işletti!..

Karşısında bir turlu kim olduğunu kestiremeyen Beyaz, kendisine verilen tuyolarla Sezen Aksu’nun kendisini işlettiğini anladı ve hayranı olduğu sanatcının aramasının şaşkınlığını bir sure uzerinde atamadı. Minik işletmenin ardından kahkahalara boğulan Aksu, Beyaz’ın 40’ıncı doğum gununu en icten dilekleriyle kutlayarak unlu şovmene unutamayacağı bir anı yaşattı. ‘Ustume alınmadım’ Ama bu arada Beyaz oyle bir pot kırdı ki sonrasında da nasıl toparlayacağını bilemedi. Beyaz, 'Sezen Hanım 40 yaş sonrası nasıl oluyor? İyi oluyor mu?' dedi ve soyler soylemez de kırdığı potu anlayıp, 'Yok siz bilmezsiniz zaten. Daha o yaşı gecmediniz. Ben etrafınızdakilerden bahsettim. Ustunuze alınmayın' dedi.. Sezen Aksu’da 'Yok ben bilmem o yaşları. Ustume alınmadım' diye cevap verdi ve kahkahalar havada ucuştu..