acun ılıcalı haberleri
acun ılıcalı merve

Sevgili melekler, bildiğiniz gibi magazin basını bir suredir Acun Ilıcalı Merve Buyuksarac davasını konuşuyor. Bu gece yayınlanan Kenan Ercetingoz'un programına katılan Acun Ilıcalı Merve ile ilgili cok sert konuştu. Haberin detayları şoyle...

Kenan Ercetingoz'le 60 Dakika'ya katılan Acun Ilıcalı Merve Buyuksarac'ın 'Survivor'da bize yemek verildi, Mustafa Topaloğlu'yla 10 haftalık ozel bir sozleşma yapıldı, beni bilerek cirkin gosterdiler, goruntulerimi montajladılar' iddialarıyla iligi actı ağzını yumdu gozunu!

'Merve, Survivor'dan ayrıldıktan sonra ilk roportajını Haberturk'e vermiş.. Ona sormuşlar adada ac kalmak nasıldı diye.. o da cevap vermiş o kadar ac kalıyorduk ki aclıktan hafızamızı kaybediyorduk' diye.. Sonra bir iki yerde keşke katılmasaydım dediğini okudum.. hicbir şey demedim cunku insanların goruşlerine saygım var.. Ama sonra ne olduysa oldu ve iftira atmaya başladı..

Yemek veriyormuşum ben.. 22 milyon dolar yatırdığım bir yarışmayı neden baltayayım ben. kafayı mı yedim? Bindiğim dalı keser miyim ben hic.. Merve cok zavallı. Topaloğlu icin 10. haftada ayrıldı diyor, sayı saymayı bilmiyor galiba Mustafa 9. haftada ayrıldı..

Bilerek cirkin gosteriyormuşum onu.. Merve kim ki onun icin uğraşıp dur ben şu kızı cirkin gostereyim diyeyim, onun icin uğraşayım..

Hayatında kimseden ders almamış o. hayatının dersini vereceğim ona.. Hem hukuki anlamda hem de ahlaki yonden.. '