berna lacin haberleri
Sevgili melekler, unlu oyuncu Berna Lacin bir cinayet soruşturması icin ifadeye cağrıldı. Haberin devamı, Berna Lacin haberleri şoyle..

2005 yılında Kucukcekmece'de kimliksiz bir kadın oldurulmuş halde bulunmuştu. Gectiğimiz gunlerde İstanbul polisine mesaj gonderen bir kişi kadının oldurulmeden once bir kişiyle konuştuğunu ve ismini hatırlamadığı bu kişinin kadından bahsederken "Berna Lacin'in evinde hizmetcilik yapıyormuş. Ama daha sonra olaylı bir şekilde ayrılmış" dediğini iddia etti. Bu ihbar uzerine Kucukcekmece Cumhuriyet Savcılığı sunucu ve oyuncu Berna Lacin'in ifadesinin alınmasını istedi. Şu sıralar Bodrum'da olan Berna Lacin'in İstanbul'a donmesinden sonra ifadeye cağrılacağı oğrenildi. (Vatan)
BENİ İŞLETİYORLAR SANDIM
hurriyet.com.tr'ye konuşan Berna Lacin " Beni iki uc ay once bir komiser aradı. Bir cinayet soruşturması icin ifademe başvurmak istediklerini soylediler. Ben de 'işletiyorlar' diye duşundum. Şimdi haberi oğrenince gercek olduğunu anladım. Benim yanımda calışanlardan biri 10 sene , diğeri ise 15 seneye yakın calıştı. Hicbiriyle de olaylı bir şekilde ayrılmadım. Belki denemek amacıyla bana gelenlerden biri olabilir. İstanbul'a donunce ayrıntıları oğreneceğim" dedi.