acun ılıcalı transfer
Sevgili melekler, televizyonda muhteşem projelere imza atarak reyting rekorları kıran programlar yapan ve son zamanlarda Survivor yarışmacılarından Merve ile aralarında ki dava sebebiyle surekli gundemde olan Acun Ilıcalı Star Tv 'tye transfer oldu. Acun Ilıcalı transfer haberleri ile ilgili detaylar şoyle...

Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılacağı haberini ilk kez duyuran Haberturk yazarı Memet Guler, bugunku koşesinde transferin detaylarını yazdı.
FERİT ŞAHENK BİZZAT DEVREYE GİRDİ
Ne diyorsak o! 16 yıldır calıştığı Show TV'den ayrıldığını HT MAGAZİN'in duyurduğu Acun Ilıcalı, yeni kanalıyla anlaştı. Ilıcalı, Doğuş Holding Yonetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in bizzat devreye girmesi sonucunda Star TV'yi secti.
SHOW TV'DEN ALACAĞI 80 MİLYON TL'DEN FAZLA
Ne Fenerbahce ne Galatasaray ne de Beşiktaş yılın transfer bombasını Star TV patlattı! Turk televizyonlarının dahi cocuğu Acun Ilıcalı'nın 16 yıldır calıştığı Show TV'den ayrılacağını 10 gun once ilk olarak HT MAGAZİN acıklamıştı. Show TV'den 130 bolum; yani yaklaşık 80 milyon lira alacağı olan ve ayrılık kararının ardından KANAL D, Fox TV, atv ve Star TV'den gelen teklifler icin, "Kendim ve ekibim acısından en doğru kararı vermeye calışıyorum" diyen Ilıcalı, kararını verdi. Unlu yapımcı, 4 buyuk kanal arasında tercihini Star TV'den yana kullandı.
ACUN Ilıcalı'nın, Star TV'yi secmesinde kanal yonetiminin cok istekli ve ısrarlı olmasının yanı sıra Doğuş Holding Yonetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in bizzat devreye girmesi ve pozitif yaklaşımı da etkili oldu. Şahenk ve Ilıcalı gecen hafta Bodrum'da bir araya gelmiş ve prensipte anlaşmıştı. Ancak HT MAGAZİN'in "Acun Show TV'yle kopruleri attı" haberi uzerine Show TV Ilıcalı'nın "Ağabeyim" dediği Şansal Buyuka'yı devereye soktu. Fakat son noktada Show TV'den beklediği iyi niyeti goremeyen Acun Ilıcalı Ferit Şahenk'in de bastırmasıyla Star TV'ye "Evet" dedi.
RATING YARIŞINDA DENGELER DEĞİŞTİ
Yeni sezonda Muhteşem Yuzyıl, İffet ve Behzat C. gibi reyting rekortmeni dizilerin yanı sıra Acun Ilıcalı'nın Survivor, O Ses Turkiye, Yetenek Sizsiniz Turkiye yarışmaları da haftanın uc gunu Star TV ekranlarında olacak. Ilıcalı transferi kanallar arasındaki reyting mucadelesinde Star TV'yi rakiplerinde bir adamı one cıkaracak.