adını feriha koydum yeni feriha

adını feriha koydum yeni feriha kim

adını feriha koydum yeni feriha kim olacak

Sevgili melekler, reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla birlikte senaryonun nasıl devam edeceği konusunda bir acıklama yapılmamıştı ama diziye yeni katılacak ve Emir'in kalbini kazanacak isim belli oldu. İşte adını feriha koydum yeni feriha kim olacak diye merak edenlere haberin detayları...

Reyting rekorları kıran dizide Hazal Kaya'nın ayrılması uzerine senaryonun nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Bu arada Emir ile aşk yaşayacak başrol oyuncusu da bulundu. Yeni Feriha Beril Kayar olacak.

Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya 'nın ayrılması uzerine gozler diziye dahil olacak yeni oyunculara cevrilmişti. Berguzar Korel, Cansu Dere ve Miss Turkey adaylarından Merve Sarı gibi bir cok isim yeni sezonda adı gecenler arasında yer almıştı. Ancak diziye katılacak olan isim model ve oyuncu Beril Kayar (24) oldu.

Bir suredir oyunculuk eğitimi alan genc model, ekranlara 'Acayip Hikayeler'de canlandırdığı Rakkase rolu ile merhaba demişti.

İlk oyunculuk deneyimi ile buyuk beğeni toplayan Kayar daha once verdiği bir roportajda "Yavaş yavaş, icime sinen işlerle ilgili olarak goruşmelerimi surduruyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyazperdeye atacağım adımın bilincli olacağından şuphem yok" diye konuşmuştu.

Beril Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Cağatay Ulusoy 'un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.