meryem uzerli can ateş

meryem uzerli haberleri

Sevgili melekler, Muhteşem Yuzyıl dizisinin Hurrem'i Meryem Uzerli yeni yaşını Ortakoyde kli Anjelique Barda sevgilisi Can Ateş ve tum sevdikleriyle kutladı. İşte Meryem Uzerli haberleri, haberin detayları...

Doğum gununun yanı sıra Ateş ve Uzerli cifti gecede ailelerini de tanıştırarak, evlilik yolunda ciddi bir adım attı. Uzerli’ye bir bagaj dolusu hediye geldiği goruldu. Dostlarının ve ailesinin yanında cok mutlu olduğunu soyleyen Uzerli,“Can’ın ve arkadaşların hediyeleri cok onemli değil. Gelmeleri yeter. Allah bana bu dunyada bir sene daha hediye etti, bir sene daha kalabiliyorsam en buyuk hediye budur. Yaşın bir onemi yok, o sadece bir sayı” dedi. Mekanda ailelerini tanıştırılması hatırlatılmasına Uzerli, “Ozel hayat hakkında konuşmayacak” diye konuştu.

YENİ DİZİ YOK

Diziden bu sene ayrılan Nebahat Cehre, “Muhteşem Yuzyıl”ın kostumcusuyle mekandan ayrıldı. Bodrum tatilinden donduğunu soyleyen Cehre,“ Diziden ayrıldım ama dostluklarımız bitmedi” dedi. Cehre, yeni projesinin de olmadığını soyledi.