unlu olmak demek para demek unluysen bi şekilde parayı vurmuşsundur talih oyunu oynasan ne yada yapmacık tan zangin olma hayelleri kursan ne....

UNLULERE İKRAMİYE VURURSA...

SUPER LOTO’NUN 55 MİLYON LİRAYI AŞAN İKRAMİYESİ UNLULERİN DE HAYALLERİNİ SUSLUYOR.

İşte unlulerin hayalleri...
* Meltem Cumbul: Muhakkak yardıma ihtiyacı olan insanlara ayırırım. İhtiyacı olan cocukların eğitim masraflarını karşılarım. Kendi eğitimime de harcarım. Cunku oyunculuk eğitimime cok para harcıyorum. Amerika'da kaldığım sure icersinde bu işe cok buyuk paralarım gitti. Bunu on yılda bir yapmayı duşunuyorum.

* Tamer Karadağlı: Bana ve bir kişiye cıkmaz inşallah. İkramiye kişilere dağılsın, en cok ihtiyacı olana cıkmasını isterim. O kadar buyuk para insanın dengesini bozup yanlışlar yapmasına neden olur. Ozel bir yardım alarak parayı harcamasını tavsiye ederim. Eğitime parayı harcarım.

* Ragıp Savaş: Cok ozel, yetenekli cocukların yetişeceği bir okul yaptırırım. Bir de Taksim'in ortasına bir kultur merkezi acmak isterim. Cıktığında bunları yapmazsam gelin karşıma, vurun soylediklerimi yuzume.

* Sinem Kobal: Ulkeme, insanlara eğitimle, sağlıkla ilgili guzel şeyler yaparım. Kimsesiz cocuklar icin calışmalarda bulunurum. Ciddi bir para. Cok buyuk bir guc. Bircok insanın hayatını kurtarabilirim.

* Aysu Baceoğlu: Kendim icin koskocaman bir rezidans yaptırırdım. İsmini de Aysu koyardım! Bunun dışında Doğu bolgemizde okuyamayan bircok cocuk icin okullar yaptırırdım ki eğitimsiz kişi kalmasın

* Meral Kaplan: Ben inşaat işine girerdim. Bir de okul yaptırırdım, huzurevlerine bağışlar yapardım. İnsanların mutlu olması beni de mutlu ederdi. Onun icin kendimden başka insanların mutluluğu icin calışırdım.