haberimizde bir "Anne" nin yavrusu icin neler yapabileceğini sorduğumuz guzel insan Nursel bakalım neler demiş.....
'ANNEMLE GORUŞMUYORUZ!'

'VAR MISIN YOK MUSUN?' DA YARIŞIRKEN BİR ANDA TUM TURKİYE'NİN TANIDIĞI BİR İSİM HALİNE GELEN NURSEL ERGİN, KATILDIĞI PROGRAMDA ANNESİ İLE OLAN DİYOLOĞUNU ANLATTI....
Medyatik programında 'Yıllardır duşlerinde yaşattığın anne ile 24 yıl sonra karşılaştığın gerceği arasında fark var mıydı?' sorusunu Nursel Ergin, 'Tarifi cok zor bir durum. 24 yıl sonra karşılaştık. Hayal kırıklığına uğramadım, cok iyi bir insan, saygı duyuyorum. Goruştuğumuzde anladım ki, kalbimin temizliğini annemden almışım. Şu anda goruşmuyoruz. Bu benim icin tuhaf bir şey, galiba kızgınım. Ben yarışmayla birlikte kendimi kandırmayı bıraktığımı fark ettim, kendimle ilk kez yuzleştim. Bastırmaya calıştığım bir cok şey su yuzune cıktı' diye yanıtladı.
NURSEL ERGİN: TUM ORGANLARIM COCUĞUMA FEDA OLSUN
Yuksel Aytuğ'un 'Umut' filminin konusu uzerine konuşulurken sorduğu 'Cocuğunuz icin can vermek mi, yoksa can almak mı daha zordur. Sadece iki seceneğiniz kalsaydı, can mı alırdınız, can mı verirdiniz?' sorusu uzerine Nursel Ergin, 'Bu benim de cok sık duşunduğum bir konu, onu oyle gormektense olurum, butun organlarım cocuğuma feda olsun. Allah kimseye boyle bir şey yaşatmasın, ama ben cok değer verdiğim biri icin de aynı fedakarlığı yapabilirim' diye yanıt verdi.