'KISA BOYLU ERKEK SEVMEM!'

CORUM'DA SAHNEYE CIKAN UNLU SANATCI BULENT ERSOY, YİNE COŞTU...
CORUM'da konser veren Bulent Ersoy, ‘kefilim’ dediği CHP'li Belediye Başkan Adayı Sait Borekci icin, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiden destek istedi. Esprileri ve performansıyla goz dolduran Ersoy, sahnedeyken terini silmeye gelen Borekci'nin yardımcısına, “Bu adamın bende gozu var, ama boyu kısa, kısa boylu erkekleri sevmem” diye laf attı.
Dun helikopterle geldiği Corum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi Alanı'nda ayağının altına kırmızı halı serilen Bulent Ersoy, Turkiye 2'inci Lig Yukselme Grubu'nda mucadele eden Corumspor yararına Ataturk Spor Salonu’nda sahneye cıktı.
Dua ettikten sonra sahneye cıkan Ersoy, inci ve pırlantalarla suslu kolyesi ve siyah elbisesiyle dikkat cekti. Birbirinden guzel şarkılarıyla coşturan Ersoy, “Corum neresi ben neresi. Hic aklınıza hayalinize gelir miydi? Arkadaşım Sait Borekci teklif etti, hic duşunmeden evet dedim. Gelmeden once ben nereye gidiyorum, bu Corum neresi, ne iş yapar, nesi meşhurdur diyerek kitapları actım. Dersime calıştım. Sizlere layık olayım, mahcup olmayayım, hata yapmayayım diyerek kitapları karıştırdım. Corum’un leblebisi dışında guzel şeylerinin de olduğunu oğrendim” dedi.
Hayranlarının arasında şarkı soyleyen Ersoy'un, daha sonra sahneye cıkarken frikik vermesine korumaları engel oldu. Konserin ortasında sahnede bağdaş kurup oturan Ersoy, saz ekibini de bağdaş kurdurttu. Bir sure bu şekilde şarkı soyleyen Ersoy’un konseri yaklaşık 3 saat surdu. Ersoy'a Corumspor Yonetim Kurulu Uyesi Tuncay Yılmaz tarafından 19 numaralı uzerinde adı yazılı forma ve atkı hediye edildi.
‘HERKESİN ERSOYUYUM’
Ersoy, “Tum siyasi partilere aynı uzaklıkta, aynı yakınlıktayım. Cunku ben hepsinin Bulent Ersoy’uyum. Ama bu mevzuda soz sahibi olamadım. Haddimi bilmem gerekti ve haddimi aşmamak icin siyasete bir temayulum olmamıştır. Taş yerinde ağırdır. Ben de kendi yerimde ağırım. Benim sozlerimden sonra ancak nokta konur. Ancak bu mevzuda soz sahibi olmam haddimi aşmam. Benim genclik arkadaşım Sait Borekci’ye kefil olarak geldim. İğneyi boynuma bassalar, bana yalan soyletemezler. Cunku Allah’tan başkasından korkmam” dedi. Ersoy, şoyle devam etti:
“Ben aslında dun gelecektim. Ama dun muslumanlık aleminin lideri peygamberimizin doğumu mevlit kandiliydi. O nedenle gelemedim. Ben ramazanda kandillerde hep ibadet ederim. Cunku bu benim yapımdır. Bizde ruhban sınıfı yoktur. Papaz efendiye giderler gunah cıkardılar. Sanki papaz efendi Allah’la kul arasında elciymiş gibi, papaz kim oluyormuş. Ben kendim acarım ellerimi yarabbi ben gunah işledim beni affeyle, dosta duşmana beni mahcup etme, beni cennetinle odullendir, cehenneminle bana azap verme derim.”